Merhaba;
Bilgisayarımı alalı bir sene oldu ve mavi ekran sorunlarını bir türlü çözemedim ve çok can sıkıcı bir durum internette gezinirken anlık kasma oluyor ve mavi ekran hatası alıyorum. Sistem özelliklerim ve minidump dosyasını paylaşıyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Bu konularda pek bilgili değilim fakat araştırmalarıma göre konuşuyorum. Ekran kartı sürücünüz güncel değilse güncellemeyi deneyin.
Düzenleme: Ayrıca buraya da bakabilirsiniz. İşinize yarayabilir. "Page Fault in Nonpaged Area" hatası nasıl çözülür? - Technopat
Bu konularda pek bilgili değilim fakat araştırmalarıma göre konuşuyorum. Ekran kartı sürücünüz güncel değilse güncellemeyi deneyin.
Düzenleme: Ayrıca buraya da bakabilirsiniz. İşinize yarayabilir. "Page Fault in Nonpaged Area" hatası nasıl çözülür? - Technopat
Ekran kartı sürücüm güncel, atmış olduğunuz linkte ki işlemi dün gece yaptım ramler de herhangi bir hata almadım. @Recep Baltaş Yok mu yardımcı olacak birisi
@Murat5038 Hocam yine mavi ekran aldım. Senin dediklerini yaptıktan sonra üçüncü kez mavi ekran aldım. Önce bu kadar sık değildi. Her oyundan da hata vermeden atıyor.
Doğal olarak diye bit şey yok Doğal olanı default yapınca başka bir şey yapmaman gerektiğini bilmektir.
Toshiba belleği çıkart. SSD kendi aracını indirip firmware konrolü yapın.
Doğal olarak diye bit şey yok Doğal olanı default yapınca başka bir şey yapmaman gerektiğini bilmektir.
Toshiba belleği çıkart. SSD kendi aracını indirip firmware konrolü yapın.