Ryzen 2600 sistem görüntü vermiyor

DoganAkTnx

Hectopat
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım heyecanla açıp montajımı yaptım ilk defa yaptım fakat problemsiz montajladım, ekranım eski olduğu için VGA to HDMI dönüştürücüsü aldım. Her neyse taktım her şeyi bilgisayarı çalıştırdım fakat ekrana görüntü gelmedi. Dönüştürücüyü çıkarıp eski PC'ye taktım orada da ekran gelmedi. Sonra eski ekran kartımı yeni PC'ye taktım DVI girişiyle yine görüntü gelmedi. Sizce sıkıntı dönüştürücüde mi yoksa yeni PC'deki bir şeyde mi?
  • MSI GTX1060 6GB
  • Ryzen 5 2600
  • Corsair GB 3000MHz
  • B350M Gaming

Son düzenleyen: Moderatör:
Servise göndereceksiniz.
Aynı durumla bende karşılaştım ama ben Vatan Bilgisayar’dan almıştım oraya götürdüm onlarda servise yolladılar.
Siz kendiniz servise gönderebilirsiniz.

ServisPoint - Türkiye'nin en yaygın ve kaliteli servis markası

MSI servisini bu firma veriyor. Sitede bulunan iletişim bilgilerinden servisle iletişime geçip daha detaylı bilgi alabilirsiniz sanırım.
Yarın arıyıp konuşsam işlemler nasıl olacak ve ne kadar fiyat alırlar ne zaman gelir?

Yarın arıyıp konuşsam işlemler nasıl olacak ve ne kadar fiyat alırlar ne zaman gelir?

Garantisi vardır aldığınız ürünün o yüzden ücret talep etmezler. Büyük ihtimalle aradığınızda size adres verirler ve bu adrese kargo şirketi ile kargolayın derler. Vereceğiniz ücret gönderme ücreti olur. Gönderdikten sonra tahminimce en geç 10 gün içinde elinizde olur anakart.
İstanbuldaysanız servis Şişli’de diye biliyorum kendinizde götürebilirsiniz sanırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı