Ryzen 2600 ve GTX 1070 düşük GPU Kullanımı

Böyle sistem topluyorum ve yine sorunla karşılaşıyorum. Bilgisayarlarla aram ne zaman düzelicek acaba. RAM'i dual channel yaparım başka bir sorunla karşılaşırım. Benim bu şansımla.
Peki CPU kullanımının düşük olmasının sebebi nedir? Düşük olması zararlımıdır?

Böyle sistem topluyorum ve yine sorunla karşılaşıyorum. Bilgisayarlarla aram ne zaman düzelicek acaba. RAM'i dual channel yaparım başka bir sorunla karşılaşırım. Benim bu şansımla.
Peki CPU kullanımının düşük olmasının sebebi nedir? Düşük olması zararlımıdır?
Hayır. CPU'nuzun güçlü olduğunu gösterir diyebiliriz hatta. Ancak tek çekirdek performansı düşük olduğu için böyle sorunlarla karşılaşıyorsunuz. Triple A kalitesindeki oyunlarda bu sorunlarla karşılaşmazsınız.

İşlemci ve ekran kartı fazlasıyla yeterli hele ki bu oyunlar için. Sorunlar büyük ihtimalle yazılımsal.
Ayarları en yükseğe çekin. MSI Afterburner ile oyunlarda Alt+Tab yapmadan ekran görüntüsü alın. Her oyun için bunu yaparsanız değerlerinizi görebiliriz. MSI Afterburner ile bütün değerleri gösterin.

Ekran görüntülerinde zaten ayarlarım olabildiğine yüksekte. Daha yüksek ayar göremedim.
Benim sorunum dalgalanma. Yüksek FPS alıyorum ama dalgalanma çok fazla.

Tamam dediginizi deneyecegim.Onun haricinde bir problem olabilir mi? darbogaz oldugunu sanmiyorum,sicakliklarda oyun icinde maksimum 70 oluyor.Cunku oyun ortasinda birden kaybediyorum performansi.Zamaniniz icin tesekkurker

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı