Açık yan tarafı zaten.Benim baktigim program sicakligimi yanlis test ediyormus ryzen master programinda bosta 30 akadar dusutugunu goruyorum simdi oyunda deniyecegim islemciyi haber vericem ekran kartinin sicakligi normal bence yan tarafi acik dursun sicak havayi yetmiyor kasanin egsozu
İşlemciyi aldım zaten, almayı düşünüyorum demedim ki.İşlemci sorunlu seninle birlikte 3 kişi ısınıyor diyor bana kalırsa almayın işlemciyi ekran karti sıkıntı yok
Fan konusunda yetersiz olduğunu söylediniz, bende görünüşünü beğendiğim için aldım, fan taktım ama pek bir şey olmadı, termal macunu kalitesiz olabilir mi acaba?Size sisteminizi almadan önce kasayı ve bazı parçaları değiştirin demiştim ama dinlemediniz. Kendi düşen ağlamaz derler.
Mavi ekram ram dendi 3200mhz de calisiyordu ben onu 2933mhz cektim ve 1.20v un 1 tik ustunde calistiriyorum suan hic bir skinti yok gayet guzel oldu birde 3000mhz cikarip denicem. Cpu ya he islemi uyguladim 3800mhz cikardim yaklasik 1.205 ila 1.320 v arasinda gidiyor onceden %10 calisma vardi bosta simdi %1 sicaklik 30-40 arasi pubg full ayarlarda en fazla 60 sanirim olduAçık yan tarafı zaten.
İşlemciyi aldım zaten, almayı düşünüyorum demedim ki.
Fan konusunda yetersiz olduğunu söylediniz, bende görünüşünü beğendiğim için aldım, fan taktım ama pek bir şey olmadı, termal macunu kalitesiz olabilir mi acaba?
İşlemci için soğutucu var mı ? yoksa stock cooler mı ?@Murat06065506 Sıcaklıkların güzelmiş stock soğutucu mu kullanıyorsun, kasanda kaç adet fan var ve termal macunun markası ne?
Fan bölümü bende çıkmıyor ayarlar simgesine tıkladığımda, farklı bir yerden mi açılıyor?İşlemci için soğutucu var mı ? yoksa stock cooler mı ?
GPU sıcaklıkları normal denmiş ama overclock yapmamışsınız , boşta 57 derece çok fazla geldi bana, MSI Afterburner ile custom fan curve yapın dilediğiniz sıcaklık değerlerine göre.Eki Görüntüle 345622
Stok soğutucu ile zannedersem 4.15 Ghz'e kadar overclock yapmışsınız işlemciyi?Fan bölümü bende çıkmıyor ayarlar simgesine tıkladığımda, farklı bir yerden mi açılıyor?
Stock soğutucu kullanıyorum.
Bu şekilde görünüyor bende.
Eki Görüntüle 345626
Core Boost, Game Mode ve XAMP modları açık BIOS menüsünde.Stok soğutucu ile zannedersem 4.15 Ghz'e kadar overclock yapmışsınız işlemciyi?
Uygulamayı silip, yeniden yükleyince geldi bana da fan bölümü. Gerçi Auto kullansanız bile yeter eğer overclock yapmıycaksanız.
Ancak o işlemci sıcaklıkları çok fazla özellikle bu havada.
XAMP profilini açmayın direkt Ram'i 3000 Mhz olarak gösterin BIOS üzerinden.Core Boost, Game Mode ve XAMP modları açık BIOS menüsünde.
Ayriyeten bende resimdeki gibi gösteriyor GPU Clock'u vs neden öyle sizce bilginiz var mı, dün sisteme format attım format attığımda öyle bir sorun yoktu sizinki gibiydi değerler, şimdi ordaki değerler artmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.