- Makaleler
- 1
Evet, bunu merak ediyorum. R3 1200 AF dengi olan AMD ve Intel işlemciler nedir?
Dengi 2200G değil test ettim. 3200G sanırım.
10-15 FPS daha güçlü 9100F.
Bu soruyu sorma sebebim, işlemci yeni olduğu için hiçbir Benchmark sitelerinde çıkmıyor. Ondan lazım oldu.
Hocam R3 1200 AF kullanıyorum zaten. 450TL ye almıştım. Dengi ne diye merak ettim sadece.Şu an için sizi idare eder hocam sonra AM4 soketlerin avantaji olarak daha yüksek bir işlemciye geçiş yaparsınız ölü soket almaktan iyidir.
Hocam R3 1200 AF kullanıyorum zaten. 450TL'ye almıştım. Dengi ne diye merak ettim sadece.
İmzamda yazıyor. Evet bilirim telefonda imza gözükmüyor.Pardon hocam telefondan olduğum için net okuyamadım.
İmzamda yazıyor. Evet bilirim telefonda imza gözükmüyor.
Yok o anlamda test yapmadım. Videoları izledim. RX 570 ve R3 2200G, RDR2 de küçük çapta darboğaz yaşatıyordu. Benim işlemcim yüzde 80 kullanım yaparak darboğaz yapmıyor.Hocam testi Cinebench R20 ile mi yaptınız ve kaç puan aldınız tekli çekirdek ve çoklu çekirdekte.
Yok o anlamda test yapmadım. Videoları izledim. RX 570 ve R3 2200G, RDR2'de küçük çapta darboğaz yaşatıyordu. Benim işlemcim yüzde 80 kullanım yaparak darboğaz yapmıyor.
Yok hocam ne kusuru.Hocam son bir soru daha sorucam kusura bakmayın.RDR2'de hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz ?
Yok hocam ne kusuru.%55 düşük %35 orta %10 Ultra ayarlar hocam. Mesela doku kalitesi Ultra'da kullanıyorum. Anisotropic filtering ayarının FPS'e etkisi yok, X16 kökledim. Medium diyelim biz bu ayara.
Bu arada yeni fark ettim aynı sistemi kullanıyormuşuz. Bir sürü oyun oynadım diyebiliriz, soracağın varsa sor yani.
Onu satın aldım ama daha AC:Syndicate bitirmem gerek. Seriye uyarak gitmeyi tercih ettim.RDR2 FPS'i yazmayı unutmuşunuz hocambir de AC Odyssey'i söylerseniz çok makbule geçer diğerlerini internettede buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.