Ryzen 3 1200 sistem yükseltme vs Xbox One X

Alpakut

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, 5 bin lira bütçem var. Her zaman konsol sevdam vard, ı konsol almayı düşünüyorum ama 6 ay oncesinde 3bin lira fiyatlı konsol şu an 5 bin lira. Cyberpunk editon konsol alsam 3-5 sene sonra değeri artar satılır mı ve halihazırda bir bilgisayarım var onu mu yükseltmeliyim? özellikleri;

Anakart: MSI A320M Grenade.

İşlemci: Ryzen 3 1200.

Ekran kartı: GTX1050 Ti Gaming.

Depolama: 1 TB HDD.

RAM: G.Skill 8 GB Ripjaws.

Selam dostlar, 5 bin lira bütçem var. Her zaman konsol sevdam vard, ı konsol almayı düşünüyorum ama 6 ay oncesinde 3bin lira fiyatlı konsol şu an 5 bin lira. Cyberpunk editon konsol alsam 3-5 sene sonra değeri artar satılır mı ve halihazırda bir bilgisayarım var onu mu yükseltmeliyim? özellikleri;

Anakart: MSI A320M Grenade.

İşlemci: Ryzen 3 1200.

Ekran kartı: GTX1050 Ti Gaming.

Depolama: 1 TB HDD.

RAM: G.Skill 8 GB Ripjaws.
bence sistemini yükselt bilgisayarla bütün işlerini yaparsın fakat konsol sadece ama sadece oyun :(

Bence Xbox Series S'i bekle. Sistemin zaten yeterli çoğu iş için, oyunları da konsolsan halledersin.
okadar bütçem yok malesef 5k bütçem var oyun oynuyorum çoğunlukla zaten xbox one x desteği 2 yıl sonra sonra ercekmiş ne yapıcam bilmiyorum çok kararsızım bilgisayarı yükseltsem şimdiki parçaları ucuza gidicek zararda olucam gibi hissediyorum arkadaşlar cyperpunk editon zamanla değerlenir mi satılır mı yani

Cyberpunk Edition değerlenir mi bilemiyorum ancak Series S zaten 5.500 TL. Satışa çıkana kadar 500 TL biriktirebilirsin bence dostum. Ya da yurtdışından birine getirtme şansın varsa çok daha ucuza gelir. 5K bütçeyle One X gibi eski bir konsol alacağına dişini sıkıp Series S al emin ol pişman olmazsın.

Cyberpunk Edition değerlenir mi bilemiyorum ancak Series S zaten 5.500 TL. Satışa çıkana kadar 500 TL biriktirebilirsin bence dostum. Ya da yurtdışından birine getirtme şansın varsa çok daha ucuza gelir. 5K bütçeyle One X gibi eski bir konsol alacağına dişini sıkıp Series S al emin ol pişman olmazsın.
aa dediğin gibi olabilir haklısın ben 9 bin liralik series x ile karıştırdım teşekkür ederim şuan fikrim series s yönünde

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı