Ryzen 3 1200 ve RX570 sistem güncel oyunları kaldırır mı?

@_ByYuSuF06_ ben eskilik kapıştırmıyorum ki, i7 4790K'da eski ancak yeni çıkan birçok işlemciden güçlü, yeni veya eski ayrımı güncellik açısından yapılmalı. Eski olmasa bile pek güçlü değil. @Ersin5838 rica ederim, yardımcı olabildiğim kadarı ile yazıyorum. Ben de teşekkür ederim, beğenmeseniz de canınız sağolsun.

@_ByYuSuF06_ ben eskilik kapıştırmıyorum ki, i7 4790K'da eski ancak yeni çıkan birçok işlemciden güçlü, yeni veya eski ayrımı güncellik açısından yapılmalı. Eski olmasa bile pek güçlü değil.
pardon:D Karşılıklı beğenebilir miyiz:D

@_ByYuSuF06_ ben eskilik kapıştırmıyorum ki, i7 4790K'da eski ancak yeni çıkan birçok işlemciden güçlü, yeni veya eski ayrımı güncellik açısından yapılmalı. Eski olmasa bile pek güçlü değil.
Şu sistem nasıl . (kasasını klavyesini ayrı alcam.ayrıca depolama birimi elimde fazladan var.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200423-161245_Chrome.jpg
    Screenshot_20200423-161245_Chrome.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 30
Ben çok teşekkür ediyorum size gördükçe like atıyorum beğenmediğim mesajlar için özür dilerim yoksa gördükçe atarım.

Önemi yok biz buraya beğeni için deği sana yardım için geldik:D.
Şu sistem nasıl . (kasasını klavyesini ayrı alcam.ayrıca depolama birimi elimde fazladan var.)
Güzel sonunda ryzen 5 e geçebilmişiz
Önemi yok biz buraya beğeni için deği sana yardım için geldik:D.

Güzel sonunda ryzen 5 e geçebilmişiz

i
Korona'dan dolayı bu sene çok param yok yazın biterse inşallah bu sistemi alabilirim.

Sivas
İnşallah karşılıklı beğenelim lütfen:D>
Hadi size iyi günler yoruldum artık yatma vakti geldi:D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı