Ryzen 3 3100 1660S Darboğaz

AC: Odyssey oyununda darboğaz yaşıyorum. CPU Kullanımı %100 oluyor. GPU kullanımında dalgalanmalar ve ani FPS düşüşleri oluyor.
Bir çözümü var mı? CPU kullanımını azaltmak GPU kulanımını arttırmak gibi.
Not: Ayarlar Ultra'da.

AC: Odyssey oyununda darboğaz yaşıyorum. CPU Kullanımı %100 oluyor. GPU kullanımında dalgalanmalar ve ani FPS düşüşleri oluyor.
O oyun cidden işlemci katili 😀
Belki FPS sabitlemek biraz azaltır ama kesin bir yol bilmiyorum.

Oyunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum 3600 işlemci RTX2060 sistemde Ultra ayarlarda FPS düşüklüğü yaşamıştım(30 FPS'lere kadar düşüş vardı) oyundan sıkılıp sildim.

F/P diye PCI-e 4 diye satiliyor kesinlikle kötu bir islemci degil fakat o fiyata R5 1600 AF bulunuyor o tercih edilmeli idi.

1600 AF stoklarda kalmadı.
AC: Odyssey oyununda darboğaz yaşıyorum. CPU kullanımı %100 oluyor. GPU kullanımında dalgalanmalar ve ani FPS düşüşleri oluyor.

Hocam arkadaşlara katılıyorum o oyun resmen işlemci katili darboğaz yaşanması normal bu oyunda. R3 3100 R5 2600 ile aynı güçtedir keşke Ryzen 5 2600 alsaydın 6 Core 12 threads 2600 tabii stoklarda kaldıysa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı