haktanugur3
Kilopat
Daha fazla
Hyper H411R | Cooler Master bu sayfada ki gibi soğutma parçaları var. Uyuyorsa rahatlıkla değiştiririm.
CBP ne demek?
Bir de ben eskiden FX6300 kullanıyordum ve onun parçaları AM4'e uyumlu olur mu ? çünkü o parçalar dışında tüm parçaları attım diye hatırlıyorum.H411R için AM4 ile uyumlu denmiş kendi sitesinde. Eğer uyuyorsa termal macunu da yenileyerek takabilirsiniz.
Bir de ben eskiden FX6300 kullanıyordum ve onun parçaları AM4'e uyumlu olur mu? Çünkü o parçalar dışında tüm parçaları attım diye hatırlıyorum.
AM3+ kullanılan soğutma parçaları AM4'de kullanılamıyorsa benim o parçaları bir yerden bulmam lazım yada almam lazım ama hatırladığım kadarıyla kayboldu.Hangi parça ve parçadan parçaya değişir.
AM3+ kullanılan soğutma parçaları AM4'de kullanılamıyorsa benim o parçaları bir yerden bulmam lazım ya da almam lazım ama hatırladığım kadarıyla kayboldu.
Hyper H411R | Cooler Master bu sayfada ki gibi soğutma parçaları var. Uyuyorsa rahatlıkla değiştiririm.
Evet destekliyor hem AM3+ hem am4.
Sağ olun. O zaman değiştiririm en yakın zamanda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.