Ryzen 3 3200G APU sistem vs Ryzen 3 1200 AF

Aernath

Femtopat
Kardeşlerim ve abilerim hepinize selamlar. Ryzen 3 3200G, 16 GB RAM'li APU bir sistem mi dizmek daha mantıklı yoksa Ryzen 3 1200 AF, RX550 4 GB 128 Bit, 8 GB RAM'li bir sistem toplamak mı? Farklı farklı oyunlar oynamıyorum. CS:GO, LoL ve Metin 2 oynuyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

Kardeşlerim ve abilerim hepinize selamlar. Ryzen 3 3200G, 16 GB RAM'li APU bir sistem mi dizmek daha mantıklı yoksa Ryzen 3 1200 AF, RX550 4 GB 128 Bit, 8 GB RAM'li bir sistem toplamak mı? Farklı farklı oyunlar oynamıyorum. CS:GO, LoL ve Metin 2 oynuyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
Tabi ki AMD Ryzen 3 3200g'li bir sistem dizmek daha mantıklı. Düşünsene, içerisinde dahili grafik birimi bulunan, PUBG'yi 40 fpsde oynatabilen. Çoğu oyunu en iyi/en kötü High/Low ayarlarda oynatabilen bir işlemciden bahsediyoruz. Sen bir de bunun yanına Rx 580 al bu bilgisayar fişek olur :)
Aynı zamanda geleceğe dönük bir sistem toplamış oluyorsun.

Tabi ki AMD Ryzen 3 3200G'li bir sistem dizmek daha mantıklı. Düşünsene, içerisinde dahili grafik birimi bulunan, PUBG'yi 40 FPS'de oynatabilen. Çoğu oyunu en iyi/en kötü High/Low ayarlarda oynatabilen bir işlemciden bahsediyoruz. Sen bir de bunun yanına RX 580 al bu bilgisayar fişek olur :)
Aynı zamanda geleceğe dönük bir sistem toplamış oluyorsun.

Merhaba, bu sistemi hala tavsiye ediyor musun kardeş?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı