Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Minidump dosyalarını paylaşın demiyorum. Hata kodlarını paylaşın diyorum. Mavi ekran verdiği zaman ekranda gözükür hata kodu. Hata kodu ile belki bir şeyler tahmin etme şansımız olur en azından.
Minidump dosyalarını paylaşın demiyorum. Hata kodlarını paylaşın diyorum. Mavi ekran verdiği zaman ekranda gözükür hata kodu. Hata kodu ile belki bir şeyler tahmin etme şansımız olur en azından.
Bu sorunun birden fazla sebebi olabiliyor. Genellikle donanımsal olur ve işlemci ile ilgili bir sorundan şüphe edilir fakat güç kaynağı da sorunlu olabilir. Öncelikle chipset sürücülerini güncellemeni isteyeceğim. Ardından OCCT ile ayarlarına ellemeden 20'şer dakika Power ve CPU testi çalıştır. Sonuçları paylaş.
Bu sorunun birden fazla sebebi olabiliyor. Genellikle donanımsal olur ve işlemci ile ilgili bir sorundan şüphe edilir fakat güç kaynağı da sorunlu olabilir. Öncelikle chipset sürücülerini güncellemeni isteyeceğim. Ardından OCCT ile ayarlarına ellemeden 20'şer dakika Power ve CPU testi çalıştır. Sonuçları paylaş.
OCCT şuan açık calıştırıyorum size resmini paylaşmamı istermisiniz şuan test ediyorum şuan
teamviewer ile bağlanabilirmisin açıkcası pek anlamıyorum. sorunu cözemiyorum rica etsem lütfen
BÖYLE SANIRIM
Teamviewer uygulamasına maalesef hakim değilim. Zaten ihtiyacımızda yok. Doğru şekilde ilerliyorsunuz. CPU testi bittikten sonra Power testini de gerçekleştirip, ikisinin de sonucunu paylaşın.
Teamviewer uygulamasına maalesef hakim değilim. Zaten ihtiyacımızda yok. Doğru şekilde ilerliyorsunuz. CPU testi bittikten sonra Power testini de gerçekleştirip, ikisinin de sonucunu paylaşın.
Tamam Ozaman 25 dakika yaptım. bitince resimlerinimi çekeyim yoksa toplu indirme varsa atayım.
Şunuda Belirtmek isteyim. OCCT başlamadan önce. GameGuard - Лучший Античит для Counter-Strike bu programı indirdikten sonra kurulduktan sonra. donma oluyor ve mavi ekran veriyor. bu program'da CounterStrike1.6 Steam Fastcup 5v5 maç atma kanalı. bun'da sıkıntı yapıyor . canlı destekleriyle görüştüm benden.
C:\Windows\MEMORY.DMP
C:\Windows\MiniDump: bu dosyaları istememi söyledi. yabancı yabancı siteleri attı. hatta yukarda belirtiğiniz gibi ali beyin yaptıgını attı. tekrar sildim yükledim mavi ekran aldım . 25 dakika bitmek üzere yolluyacağım hemen.
Az önce attığınız resim nasılsa öyle atacaksınız. Yani direkt olarak programın görüntüsünü. Bu arada test esnasında sıcaklık değerlerine dikkat edin. OCCT fazla yük bindiren bir uygulama. İşlemciniz 85 dereceyi geçerse testi bitirin.