- Katılım
- 27 Kasım 2016
- Mesajlar
- 11.573
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 129
Sıfır I5 10400F alın.
Arkadaşın dediğini de düşünebilirsin. Ben işin görülsün diye satıyorum yoksa kullanırım.Sıfır I5 10400F alın.
Sıfır i5 10400F alın.
Elinizdeki işlemciyi pahalı fiyata satıyorsunuz ama yanında soğutucu ve termal macun hizmeti ile 1600 TL'ye iyi rakam. Ama bence I5 10400F hem voltaj sorunu yok üstelik oyun konusunda daha iyi. Üstüne üstlük daha az para öder ve sıfır.Arkadaşın dediğini de düşünebilirsin. Ben işin görülsün diye satıyorum yoksa kullanırım.![]()
Arkadaşın dediğini de düşünebilirsin. Ben işin görülsün diye satıyorum yoksa kullanırım..
Stok soğutucusu yeterli voltaj sorunu var. Saçma bir şekilde O.C yaptığın zaman sorun düzeliyor. O Zaman para biriktirip sıfır 3600X alın. İade edip 10400F alsanız daha iyi olur.Anakartımı satın almasam düşünebilirim ama onun stok soğutucusu yeterli gelmeyecek onunda masrafı var.
Neden satıyorsunuz hocam?Arkadaşın dediğini de düşünebilirsin. Ben işin görülsün diye satıyorum yoksa kullanırım.
Uyuyacağımdan değil, yeni işlemci almam gerekecek, yarın halletmem lazım yedekte işlemcim yok. Halledemezsem satamayacağım size.
Aklımda 3800X almak vardı bütçe dolayısıyla alamadım zamanında, 5700XT yerine 2070 Super'e yatırdım. Şimdi hazır alıcısı varken satmak istedim, elimde para da var. Açıklama yapmam gerekiyor muydu bilmiyorum ama durum bu.Neden satıyorsunuz hocam?
Hocam ben kendim karar vereyim de, size dönüş yaptığımda ciddi konuşuruz. Bursa'da oturuyorum. Kargo meselesini hallederiz zor bir şey değil.Hocam hangi şehirdesiniz ben yozgattayım kargo işi falan nasıl olacak.
Aklımda 3800X almak vardı bütçe dolayısıyla alamadım zamanında, 5700XT yerine 2070 Super'e yatırdım. Şimdi hazır alıcısı varken satmak istedim, elimde para da var. Açıklama yapmam gerekiyor muydu bilmiyorum ama durum bu.
Eki Görüntüle 675351
Hocam ben kendim karar vereyim de, size dönüş yaptığımda ciddi konuşuruz. Bursa'da oturuyorum. Kargo meselesini hallederiz zor bir şey değil.
1.36 V. Yeni serilerdeki gibi 1.25 V değerinde göremiyorsunuz bunu. Boştayken ısınma veya aşırı ısınma gibi bir sorunu yok. OC olarak da hiçbir şey yapmadan 4.2'değerini görüyorsun. Yeni üretimlerde (hangileri bilmiyorum) 1.25 V değerlerinde 4.4 GHz görebildiği söyleniyor.Hocam burada kaç voltaj verdiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.