Alıcı Ryzen 3600/X

Arkadaşın dediğini de düşünebilirsin. Ben işin görülsün diye satıyorum yoksa kullanırım. :D
Elinizdeki işlemciyi pahalı fiyata satıyorsunuz ama yanında soğutucu ve termal macun hizmeti ile 1600 TL'ye iyi rakam. Ama bence I5 10400F hem voltaj sorunu yok üstelik oyun konusunda daha iyi. Üstüne üstlük daha az para öder ve sıfır.

Arkadaşın dediğini de düşünebilirsin. Ben işin görülsün diye satıyorum yoksa kullanırım. :D

Uyuyacağımdan değil, yeni işlemci almam gerekecek, yarın halletmem lazım yedekte işlemcim yok. Halledemezsem satamayacağım size.
Neden satıyorsunuz hocam?

Neden satıyorsunuz hocam?
Aklımda 3800X almak vardı bütçe dolayısıyla alamadım zamanında, 5700XT yerine 2070 Super'e yatırdım. Şimdi hazır alıcısı varken satmak istedim, elimde para da var. Açıklama yapmam gerekiyor muydu bilmiyorum ama durum bu.

1600636889138.png

Hocam hangi şehirdesiniz ben yozgattayım kargo işi falan nasıl olacak.
Hocam ben kendim karar vereyim de, size dönüş yaptığımda ciddi konuşuruz. Bursa'da oturuyorum. Kargo meselesini hallederiz zor bir şey değil.

Dosya Ekleri

• 1600636725958.png
    1600636725958.png
    330,7 KB · Görüntüleme: 30
Aklımda 3800X almak vardı bütçe dolayısıyla alamadım zamanında, 5700XT yerine 2070 Super'e yatırdım. Şimdi hazır alıcısı varken satmak istedim, elimde para da var. Açıklama yapmam gerekiyor muydu bilmiyorum ama durum bu.

Eki Görüntüle 675351

Hocam ben kendim karar vereyim de, size dönüş yaptığımda ciddi konuşuruz. Bursa'da oturuyorum. Kargo meselesini hallederiz zor bir şey değil.

Hocam burada kaç voltaj verdiniz?

Hocam burada kaç voltaj verdiniz?
1.36 V. Yeni serilerdeki gibi 1.25 V değerinde göremiyorsunuz bunu. Boştayken ısınma veya aşırı ısınma gibi bir sorunu yok. OC olarak da hiçbir şey yapmadan 4.2'değerini görüyorsun. Yeni üretimlerde (hangileri bilmiyorum) 1.25 V değerlerinde 4.4 GHz görebildiği söyleniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı