Alıcı Ryzen 3600/X

Yeni seri olarak mı?
Eski üretimlerin ellerinde olduğunu sanmıyorum. Bugün değişimden gelen bir tanesini test ettim ama hatırlamıyorum.

Ben çok emin olamadım dostum. Adamlar da bunun farkında illaki ve sorun bulamayınca geri dönecektir.

Arkadaşın dediği de olabilir. Eğer ürün konusunda anlaşabilirsek konuşuruz hepsini zaten. Alış/Satış netleşmeden üstünde konuşmaya gerek yok. Yarın görüşmek üzere.

Eski üretimlerin ellerinde olduğunu sanmıyorum. Bugün değişimden gelen bir tanesini test ettim ama hatırlamıyorum.

Hocam ben ciddiyim Ryzen 5 3600 + termal macun + soğutucu 1600 TL diyorsunuz bunların kargosuda olacak pazarlık yapmadık zaten soğutucunun tek fanınıda yanında göndermiyorsunuz 1550 TL yapallım kabulse alabilirim değilse bütcemi aşıyorum iyi geceler dilerim.

Hocam ben ciddiyim Ryzen 5 3600 + termal macun + soğutucu 1600 TL diyorsunuz bunların kargosuda olacak pazarlık yapmadık zaten soğutucunun tek fanınıda yanında göndermiyorsunuz 1550 TL yapallım kabulse alabilirim değilse bütcemi aşıyorum iyi geceler dilerim.

Soğutucunun tek fanını göndermiyor diye bir şey yok adam tek fanlı modelini almış.

1600 verilir bence bu alışverişe.

Soğutucunun tek fanı olmaması canımı sıkıyor yoksa 1600 TL'ye kabulum 1600+ kargo bğtcemi aşıyor yoksa güzel bir teklif sundu çok teşekkür ederim.

400₺ olan soğutucuyu + 2000₺ işlemci + termal macunu 1600₺ fiyat ile veriyor dahasıda istenmez yani. Zaten çok fazla bir fark olmayacak 1 fan daha eklenince eğer bu kadar fazla istiyorsanız arkadaş bağlantı telini koysun içine kullanmıyorsa aynı fandan alın takın sonra.

Dayı arkadaş o modeli almış yapacak bir şey yok adam 1600₺ verip stok fanlsını alıyor sen hala 50₺ indirim peşindesin. 400₺ olan soğutucuyu + 2000₺ işlemci + termal macunu 1600₺ fiyat ile veriyor dahasıda istenmez yani.

Hocam anlamadığınız şey bütcemi aşıyor ben ailemden para isteyemem kendi birikitirdiğim kazandığım parayla bir şeyler yapmaya çalışıyorum 2019'da bu ürünün fiyattı 1000 900 TL civarlarındadır şimdi biraz değer kazandı arkadaşda satmak istiyor bende almak istiyorum senin anlamadığın ürünün 0 olmaması işlemci soğutucusunun 0 olmaması her malın bir fiyattı var bende hakını veriyorum almak istiyorum arkadaş kabul etmez bende almam farklı bir ürün alırım çokda tutalan bir işlemci formun %30'unda 3600/x var heran gibi biriyle anlaşıp alabilirim.

Hocam anlamadığınız şey bütcemi aşıyor ben ailemden para isteyemem kendi birikitirdiğim kazandığım parayla bir şeyler yapmaya çalışıyorum 2019'da bu ürünün fiyattı 1000 900 TL civarlarındadır şimdi biraz değer kazandı arkadaşda satmak istiyor bende almak istiyorum senin anlamadığın ürünün 0 olmaması işlemci soğutucusunun 0 olmaması her malın bir fiyattı var bende hakını veriyorum almak istiyorum arkadaş kabul etmez bende almam farklı bir ürün alırım çokda tutalan bir işlemci formun %30'unda 3600/x var heran gibi biriyle anlaşıp alabilirim.
Tabiki yapabilirsin dostum. Ben aynı ürünün bir satıcısı olarak imkanın olursa almanı öneriyorum sadece. Hayırlı akşamlar umarım aradığını bulursun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı