Ryzen 3600X sistem yeniden başlatma sorunu

thecrowly34

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, Ryzen 5 3600X - X570'a Pro MSI 4400 OC, RX 580 4 GB Sapphire - Team Vulcan 3600 MHz 2x8 GB RAM, 120 GB SSD - 1TB HDD sistemim var. Sistemim yük altındayken direk resetliyor daha önce de konu açmıştım, Power Supply'den şüphelenip bunun üzerine Power'imi değiştirdim, şu anki Power'im 750W +80 High Power. Power'den sonrada sistem yük altında reset atmaya başladı sorunun anakarttan olduğunu düşünüyorum servise yollayacağım. Sizce işlemci ve ramide garantiye yollamalıyım? Böyle bir şey yaşayan var mı?

Merhaba, Ryzen 5 3600X - X570A PRO MSI 4400 OC, RX 580 4 GB Sapphire - Team Vulcan 3600 MHz 2x8 GB RAM, 120 GB SSD - 1TB HDD sistemim var. Sistemim yük altındayken direk resetliyor daha önce de konu açmıştım, Power Supply'den şüphelenip bunun üzerine Power'imi değiştirdim, şu anki Power'im 750W +80 High Power. Power'den sonrada sistem yük altında reset atmaya başladı sorunun anakarttan olduğunu düşünüyorum servise yollayacağım. Sizce işlemci ve ramide garantiye yollamalıyım? Böyle bir şey yaşayan var mı?

PSU'da bir arza olabilir gayet kaliteli bir PSU ama arzası olabilir onun dışında sıcaklık değerleri nedir? Benim zamanında RAM'den kaynaklıydı.

PSU'da bir arza olabilir gayet kaliteli bir PSU ama arzası olabilir onun dışında sıcaklık değerleri nedir? Benim zamanında RAM'den kaynaklıydı.
Psu'dan zannedip psu'yu değiştirdim. Lakin sorun devam ediyor. Ramler, anakart, işlemci hepsi sıfır alındı. işlemciyle anakartı servise yollayacağım.

Bu arada, işlemci değişim raporu aldı. Sorun işlemciden kaynaklı sanırım anakartta hala serviste onunda sonuçunu belirteceğim Ryzen 3600X ile restart sorunu yaşayanlar için fikir olur.

Merhaba, Ryzen 5 3600X - X570A PRO MSI 4400 OC, RX 580 4 GB Sapphire - Team Vulcan 3600 MHz 2x8 GB RAM, 120 GB SSD - 1TB HDD sistemim var. Sistemim yük altındayken direk resetliyor daha önce de konu açmıştım, Power Supply'den şüphelenip bunun üzerine Power'imi değiştirdim, şu anki Power'im 750W +80 High Power. Power'den sonrada sistem yük altında reset atmaya başladı sorunun anakarttan olduğunu düşünüyorum servise yollayacağım. Sizce işlemci ve ramide garantiye yollamalıyım? Böyle bir şey yaşayan var mı?

Bende de aynı sıkıntı vardı. Bende hatta Windows 2 günde bir hata veriyordu, format atmam gerekiyordu. en sonunda Windows kurulamıyordu bilgisiayara, garantiye gittiğimde sorunun işlemcide olduğu çıktı. Senin problem çözüldü mü? (İşlemci: Ryzen 5 3500.)

Bende de aynı sıkıntı vardı. Bende hatta Windows 2 günde bir hata veriyordu, format atmam gerekiyordu. en sonunda Windows kurulamıyordu bilgisiayara, garantiye gittiğimde sorunun işlemcide olduğu çıktı. Senin problem çözüldü mü? (İşlemci: Ryzen 5 3500.)
Aynı şekilde işlemci de sorun çıktı değiştirdim iyi oldu yazdıgın yaşayan arkadaşlar işlemci böyle şeyler yaptırabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı