Merhabalar, bilgisayar bileşenlerinden pek anlamıyorum da, internetten kendi çapımda YouTube vs. platformlar da karşılaştırma videolarını izleyerek kendimce iyi olan sistemi toparladığımı düşünüyorum. Ama benim kaygım bu topladığım sistemin birbiriyle uyumlu olup olmayacağı yönünde lütfen bilen arkadaşlar detaylıca inceleyip, cevap verirse minnettar olurum.
AMD Ryzen 9 3900X 3.8 GHz AM4 70 MB Cache 105 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Kıngston Hyperx Fury 16gb 2666 Mhz Ddr4 Ram Hx426c16fb3/16 - n11.com RAM 2 adet alınacak sistem toplam da 32 GB olacak.
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.