Ryzen 3900X sistem uyumlu mu?

ahmetcan34

Centipat
Merhabalar, bilgisayar bileşenlerinden pek anlamıyorum da, internetten kendi çapımda YouTube vs. platformlar da karşılaştırma videolarını izleyerek kendimce iyi olan sistemi toparladığımı düşünüyorum. Ama benim kaygım bu topladığım sistemin birbiriyle uyumlu olup olmayacağı yönünde lütfen bilen arkadaşlar detaylıca inceleyip, cevap verirse minnettar olurum.

Kıngston Hyperx Fury 16gb 2666 Mhz Ddr4 Ram Hx426c16fb3/16 - n11.com RAM 2 adet alınacak sistem toplam da 32 GB olacak.

Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bilgisayar bileşenlerinden pek anlamıyorum da, internetten kendi çapımda YouTube vs. platformlar da karşılaştırma videolarını izleyerek kendimce iyi olan sistemi toparladığımı düşünüyorum. Ama benim kaygım bu topladığım sistemin birbiriyle uyumlu olup olmayacağı yönünde lütfen bilen arkadaşlar detaylıca inceleyip, cevap verirse minnettar olurum.

Kıngston Hyperx Fury 16gb 2666 Mhz Ddr4 Ram Hx426c16fb3/16 - n11.com RAM 2 adet alınacak sistem toplam da 32 GB olacak.

Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Sistemin kullanım amacı ne ?
İyi bir render sistemi olmuş ama oyun için topluyorsan hiç iyi değil.

1- Ryzen için 3000MHz hatta böyle üst seviye sistemlerde 3200 veya 3600MHz RAM kullanmalısın.
2- Oyun içinse ekran kartı çok düşük. İşlemci ise abartılı fazla. Oyunu işlemci değil ekran kartı oynatır.
3- O sisteme o monitörü mü alacaksın cidden :D

Gerisi iyi.

Hocam uyumlu sistem ama diğer parçalara bakıyorum işlemciye bakıyorum çok lüks olmuş hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı