Ryzen 5 1400 RX 570 FPS VAR problemi

Bende laptop var. 1 sene önce var değerim düşük ve akıcı şekilde 70-80 FPS değerlerinde oynuyordum. 2-3 hafta önce yeniden CS:GO oynamaya başladım fakat VAR değerim bir anda 30.0-40.0 ms değerlerine ulaşıyor ve yarım saniyelik bazen iki üç saniyelik donmalar yaşatıyor. Rekabetçi bir oyunda bu durum çok can sıkıyor. Laptop da HDD kullanıyorum. Yok mu bir çözüm yolu?
 
Bende yaşıyorum. Sorunun çözümüne ulaşabildiniz mi acaba?

Evet komple sattım sistemi. Yerine Ryzen 5 3600 - RX 5600XT aldım ve sorunlarım ortadan kalktı ama yine de bir akıcılık hissiyatını tam alamadım elime FPS oyunlarında. Muhtemelen sorun internetimde ancak var Ms'dir bilmem nedir artık yok bunlar.
 
Arkadaşlar merhaba , bu sorunun aynısı bende de var FPS değerinin hemen sağında ki VAR ms değerim bazen 0.3-.0.5 arasında dolaşırken birden 20-40 VAR ms değerlerine çıkıyor. Bu neyle alakalı bilmiyorum ama ciddi bir şekilde canımı sıkmaya başladı bu şekilde olunca oyundan psikolojik olarak düşüyorum yardımcı olucak varsa mutlu olurum ve bundan yaklaşık 1.5 ay önce laptop açıp güzelce temizledim ve macun vs yeniledim. SİSTEM ÖZELLİKLER: intel i7-9.Nesil / 16 Gb RAM (8x2) /1660TI ekran kartı var/M2 SSD var /
 
Sırf bu konuya yazabilmek için kayıt oldum
Arkadaşlar bendede bu sorun vardı 120 250 arası FPS alıyordum CS go da face it oyuncusuyum ping değerlerim normal fakat var MS anlık olarak sürekli yükseliyordu biraz araştırma sonucunda FPS minimum verdiği değere sabitledim ve var MS 0.3 0.2 düştü fpsten feragat ettim ama emin olun mermilerin gidişi bile düzeldi FPS drop yediğimizde bu sorun ortaya çıkıyor bunu farkettim.(laptop kullanıcısıyım)
 

Geri
Yukarı