Ryzen 5 1600 GTX 1060 Sistem Düşük FPS Sorunu

800K Yasuo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir arkadaşım evime gelmişti. Çocuk gelip ekran kartını overclock etmeyi denemiş. Sonra görüntü gelmeyince 3 defa üst üste reset işlemi yapmış. Her neyse ben baktım BIOS'tan varsayılan ayarlara getirdim. Görüntü geldi. FPS çok berbat oldu. CS:GO'da droplar, GTA 5'te GPU kullanımı düşmeleri gibi.
Önceki FPS değerleri:
GTA 5: 120-130 (2K ULTRA)
CS:GO: 400-450 (2K ULTRA)
Şimdiki FPS değerleri:
GTA 5: 50-70
CS:GO: Drop ile 80'e bile düşüyor. Onun dışında 120-130.
Lütfen yardım edin çok canımı sıktı bu durum. Yardım eden olursa çok teşekkür ederim.
@Jira @Silinen üye @Nazım Paşa @Recep Baltaş @Ali Güngör @KralGS @Asım Demir @Bayram Şenakar

Arkadaşlar bakarmısınız?

Yalan konular açma, yalan söyleme yoksa kendi yalanına inanırsın. Benim bol bol kanıtım var. Senin dediğin hem mantıksız hem de yalan.

Sırf forumu karıştırmak için konu açıyorsun. Senin arkadaşın ne ara oturuyor overclok yapıyor o ayrı konu GTX 1060 ın 2K ultra 120 FPS alması ayrı saçma ve yalan.

Bu arada niye bu kadar saldırgan davranıyorsun? Çünkü başka seçeneğin yok, kanıtın yok.

Bak kardeşim, burada saldırgan davranan sensin. GTX 1060 gibi bir kartın CSGO'da drop yemesi normal değil. Ben 120-130 derken görmesinden kastetmiştim ki yanlış anlamışsın. Ortalama alacak olursan önceden 60-80 şimdi ise 30-50 arasında. Çözüm bulacaksan şimdi bul millete de suç atma. Zaten canım sıkıldı. Ben bu bilgisayarı almak için ne kadar uğraştım bunu bile bilmiyorsun. Şimdi yardım edeceksen et. Etmeyeceksen cevap yazma. İyi günler.

Bu arada FXAA MSAA kapalı. Onu da göz önüne al.

Yani FXAA dahi kapalı olsa yine 60-80 fazla geldi Ultra olduğuna emin misin? Bu arada MSI After Burner gibi bir program ile overclok yaptı ise o programı silmeniz ekran kartının tekrar eski haline gelmesini sağlar. Ama eğer BIOS ile overclok yaptı ise o biraz sıkıntı.

Bu konunun hayali olduğunu düşünüyorum. GTX 1060 2K Ultra'da FXAA ve MSAA kapalı bile olsa 120-130 FPS veremez. OC yapınca bile bu değerlere ulaşılmaz. Öyle olsaydı millet GTX 1080'e, 1080 Ti'ya para vermektense, gider GTX 1060 alıp OC ederdi.
Hayali değil. 120-130 fps görüyor. Biraz beklerseniz ayarları atayım belki düşük olabilir bazı ayarlar.

Ortalama olarak 60-80.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı