Ryzen 5 1600 ve GTX 1070 sistem PUBG FPS düşme sorunu

ibrahimSeker

Hectopat
Daha fazla  
130 FPS'lerde oynadığım oyun bir anda 30 FPS'lere düşüyor, bunun sebebi nedir?
Bilgisayar özellikleri:
  • Ekran kartı: Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1070 8GB
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600
  • Anakart: Asus Prime B350M-K
  • RAM: CORSAIR Vengeance LPX 8x2 GB 2400 MHz RAM
  • SSD, HDD de mevcut

Değerler böyle başka göstermem gereken bir şey var mı? Yürüdüğüm yerde 90'lara 80'lere düşüyor geri çıkıyor. Beni rahatsız eden şey bu ani düşüşleri hissediyorum, oyunun akıcılığı gidiyor.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 128
  • 2.jpg
    2.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 123
PUBG kadar saçma sapan bir oyun yok, oyuna başlama alanında 100 kişinin içinde 200 FPS alıyorum paraşütle boş köye atlarken 50 ye kadar düşüyor. Lobide GPU kullanımı %98 oyun içinde %30 %20 lere kadar düşüyor. İntel işlemcilerle daha yüksek kullanım oranı elde ediliyor bu oyunda. Boşuna uğraşmayın bir aydır her şeyi denedim çözümü yok. Konuma bakabilirsiniz.
R5 2600x ve GTX 1080 Düşük GPU Kullanım Sorunu

PUBG kadar saçma sapan bir oyun yok, oyuna başlama alanında 100 kişinin içinde 200 FPS alıyorum paraşütle boş köye atlarken 50 ye kadar düşüyor. Lobide GPU kullanımı %98 oyun içinde %30 %20 lere kadar düşüyor. İntel işlemcilerle daha yüksek kullanım oranı elde ediliyor bu oyunda. Boşuna uğraşmayın bir aydır her şeyi denedim çözümü yok. Konuma bakabilirsiniz.
Dediklerinize katılıyorum hocam. Optimizasyonu çok kötü bir oyun hala. Uçağa geçerken, atlarken ve yere ilk inildiğinde ani fps dropları ve ping yükselmesi oluyor.

Bu yorumla beraber anlıyorum ki sorun oyunda.

Bu yorumla beraber anlıyorum ki sorun oyunda.
Forumda dikkat ederseniz zaten ne zaman FPS düşme problemi olan bir başlık görsem yanında mutlaka PUBG etiketi oluyor.İlk çıktığı zamanlar bir gazla almıştım .ini dosyalarından falan millet ayar çekiyordu grafiklere , 1 sene geçti hala aynı problemler devam ediyior almayın aldırmayın bu oyunu.

Ortalık çinli hacker kaynıyor zaten.Aynı tarzda bir sürü Battle Royale oyunu var onlara yönelmeniz çok daha iyi olacaktır.Her ne kadar stil olarak ayrı bir yeri olsada ; bu kadar oyun içi bugla ve performans problemleriyle insanı ister istemez kanser ediyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı