Ryzen 5 1600 ve RX 5700 sistem toplama

Halihazırda o işlemcin mi var?
Çünkü R5 2600 ile R5 1600 arasında fiyat farkı yok. Eğer 0 dan topluyorsanız aynı fiyata R5 2600 alın derim.

Halihazırda o var efendim. Sadece Bu ekran kartıyla darboğaz yapmaz demi onu sordum. Bir de bu işlemci çok güçlü bu işlemcinin ekran kartı sınırı ne hangi ekran kartinda darboğaz yapmaya başlar ? Birde bu pc de uyumsuzluk var mı ?

Halihazırda o var efendim. Sadece Bu ekran kartıyla darboğaz yapmaz demi onu sordum. Bir de bu işlemci çok güçlü bu işlemcinin ekran kartı sınırı ne hangi ekran kartinda darboğaz yapmaya başlar ? Birde bu pc de uyumsuzluk var mı ?
R5 1600, RX 5700 XT kartınıda besler. Sınır kosunda kesin bir bilgi veremem daha bilgili arkadaşlar yazarlar. RAM'inizi bu ramlerle değiştirebilirsiniz. G.Skill Flare X 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram (F4-3200C16D-16GFX) 3200MHz olur RAM'leriniz.

R5 1600 RTX 2080Ti ı bile besler. Çünkü RTX 2080Ti kullanan kişi ekran kartını 4K çözünürlükte kullanır. Sizin sorunuza gelicek olursak 1080p online oyunlarda ufak fps kayıpları yaşayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı