- Makaleler
- 2
Örnek vermeniz lazım sadece Lol de mi böyle ki ben bir anormallik göremiyorum Lol Gpu ya yüklenmez.
Şuan sadece LOL oynuyorum.Örnek vermeniz lazım sadece Lol de mi böyle ki ben bir anormallik göremiyorum Lol Gpu ya yüklenmez.
Malasef ortada.Grafik ayarları max'ta ise almanız gereken değerler
V4'ü almaktan vazgeçtim. Vatan'da indirim vardı haftasonu oradan B450M Gaming Plus ve MSI GTX 1660 Gaming X aldım. SSD ve HDD elimde olduğundan onlara gereksiz yere hazır sistemlerle ekstra para vermek istemedim, kendim toplarken de yenilerini almadım. 4500 TL ye sistem topladım. Önerdiğiniz sisteme gelince ITX kart var cihazda ısınma problemi olur diye tercih etmezdim bu sistemi alacak olsaydım. Diğer donanımlar gayet iyi. Genelde İncehesap'ta bulunan sistemlerde James Donkey SSD, Hiper veya GamePower PSU kullanılıyor güvenilip sistem emanet edilecek markalar değil ama bunda direkt corsair koymuşlar. Fakat dediğim gibi Ekran kartı hala soru işareti bu sisteme@h0pe1903 hala almadıysanız, webtekno Gold 16 | R5 2600 ASUS Ph GTX 1660 Ti O6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com bu sistemdeki rami tek kanallı yaparak 4000 liraya alabilirsiniz, paranız hala yetmiyorsa SSD'yi 120gb'a düşürüp 3800'e düşürebilirsiniz. Alabileceğiniz en iyi bilgisayardır bu fiyatta. 1660Ti 1070 ile kapışan bir kart.
Hayırlı olsun, sizi üzmez merak etmeyin. ITX kart meselesine gelince fark olmuyor diyebiliriz bile. Tekrar hayırlı olsun, mutlu günlerde kullanın. Bayrama doğru indirim olacağını tahmın ediyorum, o aralar sistemin geri kalan parçalarını satın alabilirsiniz. Mümkünse R5 3600 tavsiye ederim ileride yükseltme yapmak için, R5 2600 de bulsanız sıkıntı olmaz tabii, iyi eğlenceler.V4'ü almaktan vazgeçtim. Vatan'da indirim vardı haftasonu oradan B450M Gaming Plus ve MSI GTX 1660 Gaming X aldım. SSD ve HDD elimde olduğundan onlara gereksiz yere hazır sistemlerle ekstra para vermek istemedim, kendim toplarken de yenilerini almadım. 4500 TL ye sistem topladım. Önerdiğiniz sisteme gelince ITX kart var cihazda ısınma problemi olur diye tercih etmezdim bu sistemi alacak olsaydım. Diğer donanımlar gayet iyi. Genelde İncehesap'ta bulunan sistemlerde James Donkey SSD, Hiper veya GamePower PSU kullanılıyor güvenilip sistem emanet edilecek markalar değil ama bunda direkt corsair koymuşlar. Fakat dediğim gibi Ekran kartı hala soru işareti bu sisteme
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. R5 2600 aldım 950 TL'ye. Cooler Master MB501L 600W PSU ile birlikte aldım. Sistem hazır durumda dün geldi bütün parçalar topladım sistemiHayırlı olsun, sizi üzmez merak etmeyin. ITX kart meselesine gelince fark olmuyor diyebiliriz bile. Tekrar hayırlı olsun, mutlu günlerde kullanın. Bayrama doğru indirim olacağını tahmın ediyorum, o aralar sistemin geri kalan parçalarını satın alabilirsiniz. Mümkünse R5 3600 tavsiye ederim ileride yükseltme yapmak için, R5 2600 de bulsanız sıkıntı olmaz tabii, iyi eğlenceler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.