Ryzen 5 2600 / GTX 570 mi yoksa Ryzen 5 1400 / GTX 580 mi?

mkilicarslan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar toplarken FPS oyunları için işlemciye mi önem vermeliyiz yoksa ekran kartına mı? 2 farklı seçeneğim var ya AMD Ryzen 5 2600 / RX 570 ya da AMD Ryzen 5 1400 / RX 580'mi almamı önerirsiniz?

Son düzenleme:
2500 TL civarı bir bütçem var ve fiyat performans türü bir bilgisayar almak istiyorum. İyice araştırma yaptım ve bu bileşenleri buldum.
RX 570 veya RX 580 olmasın o kartlar?
Evet onlar pardon yanlış yazmışım.
Butce belirtir misiniz? Ekran kartlari cok dusuk kalmis.
2500 TL civarı bir bütçem var ve fiyat performans türü bir bilgisayar almak istiyorum. İyice araştırma yaptım ve bu bileşenleri buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet onlar pardon yanlış yazmışım.

Pardon kartlari yanlis anladim. R5 1600 2. Revizyon ve RX580 almak daha mantıklı olur.

Orası öyle tabii 150 TL ekstra koyarak 1600 alınabilir.
900TL bulunabilir. RX580 de 1200-1300 TL arasi bulursun sonra guzel soğutucu ustune overclock ohh yeah.
Ben sadece islemci ve ekran karti alicaginizi sandim ozur dilerim hemen sistem topluyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı