Ryzen 5 2600 Isınma Sorunu

Ryzen'larla gelen macun çok kalitesiz, ayrıca aylardır rafta beklemekten bayatlamış olabilir. Değiştirmenizi öneririm. Ayrıca eğer işlemci soğutucusunu macun tuttuğu için çıkartamıyorsanız önce sağa sola çevirin, macunu gevşetecektir. Benim de başıma geldi, kilitli soketten söküverdim 2700X'i. Neyse ki herhangi bir pine bir şey olmadı.
Kendi macunumu surmustum master gel maker umarim ugrastirmaz teşekkür ederim

Tamam, dediğim gibi, vidaları söktükten sonra önce soğutucuyu döndürün işlemcinin üstünde; bu macunun yapışkanlığını zayıflatacaktır. Ardından kaldırması kolay olur zaten. Korkacak bi şey yok. Sıvı soğutma almanıza da gerek yok bu arada R5 2600 için, düzgün bir hava soğutma yeterli olur.

Tamam, dediğim gibi, vidaları söktükten sonra önce soğutucuyu döndürün işlemcinin üstünde; bu macunun yapışkanlığını zayıflatacaktır. Ardından kaldırması kolay olur zaten. Korkacak bir şey yok. Sıvı soğutma almanıza da gerek yok bu arada R5 2600 için, düzgün bir hava soğutma yeterli olur.
Cok gec, aldım bile; bozulana kadar, ilerde ki sistemlerimde kullanirim.

Fazla uzmez, teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı