Ryzen 5 2600 RX 570 sistem alınır mı?

BOOST-GAMER/AMD Ryzen 5 2600/Sapphire RX570 Pulse 4GB/8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Alınır mı arkadaşlar? Alınmazsa neden alınmaz ve 3000 TL PC önerisinde bulunur musunuz?
Kasa ve SSD dışında iyi. Kasayı pek beğenemedim, hava alacak yer yok gibi. SSD'de de kronik sorun var. SU650 kullanıyorum,- hazır sistem aldığım için pek değiştirme şansım yoktu- Anlık takılmalar söz konusu olabiliyor. Ama çok sık değil. Ayrıca 240 GB çok az bir depolama miktarı.
Şu bilgisayara bakabilirsiniz;

Kasası çok büyük ihtimalle teneke gibi, PSU'dan bahsetmiyorum bile saatli bomba diyip geçiyorum. ADATA SSD'lerin sıkıntısı var sanırsam. Forumda araştırırsan bulursun.

Kasası çok büyük ihtimalle teneke gibi, PSU'dan bahsetmiyorum bile saatli bomba diyip geçiyorum. ADATA SSD'lerin sıkıntısı var sanırsam. Forumda araştırırsan bulursun.
ADATA'da değil de SU630 ve SU650 gibi giriş modellerinde sorun görülebiliyor. Alt markası XPG'nin ürünleri gayet kaliteli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı