Ryzen 5 2600 Sistem Düşük GPU kullanımı

sofaly

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben de dahil herkes bu durumla ilgili konu açtı. Belki durumun çözümünü bilip o an denk gelmeyen olur diye pek çok kez açtım. Sistemte darboğaz yok. Ekran kartına değişim yapıldı fakat sorun hala var. Başka bir parçadan dolayı bu sorun olabilir mi? Her şey güncel vsycn açık değil. Gelen tek tavsiye 2x8 RAM tavsiyesi. Bunun dışında sorunun çözümünü bilen bir babayiğit var mıdır?

2060 Super.
Ryzen 5 2600.
B450M S2H.
8 GB RAM (en yakın zamanda 2x8 deneyeceğim)

İlginç bir durum. Aynı şekilde başkaları da var yani? Bu videoda her şey normal gözüküyor ama farklı durum yaşayan da var demek ki. Acaba kart düşük frekansta mı çalışıyor, güç yönetimi modunda mı tam bilemedim. Şu ayarı denediniz mi?

gtaV.png

İlginç bir durum. Aynı şekilde başkaları da var yani? Bu videoda her şey normal gözüküyor ama farklı durum yaşayan da var demek ki. Acaba kart düşük frekansta mı çalışıyor, güç yönetimi modunda mı tam bilemedim. Şu ayarı denediniz mi?

Eki Görüntüle 657171
her yerden ayarlanan ayarları maksimim performansta da denedim maksimim kalitede de denedim hocam pek bir fark yok. Bu paylaştığım değerler de maksimum performanstaykenki değerler.
8GB RAM yetersiz ayrıca tek kanal olduğu için darboğazı arttırıyor 2x8 yapmanız lazım böyle AAA oyunlar için.
hocam en kısa zamanda deneyeceğim 2x8 rami fakat 2x8 rami olup yine aynı sorunu yaşayanlar var o yüzden pek umudum yok açıkçası.

Grafik ayarlarını yükselt ekran kartına yük biner %95 civarında kullanırsın bende de olmuştu ama şu an olmuyor.

Arkadaş konu içerisindeki mesajlarında söyledi tüm ayarları açık zaten, hala düşük FPS aldığını söyledi birçok şeyi denemiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı