Ryzen 5 2600 Sistem Toplama

blackandwhite23

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2019
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistemim şöyle;


Ekran kartı durumu biraz karışık 2.el buldum bi tane RX 580 4 GB Aourus olursa eğer onu alacağım, RX 580 alırsam eğer PSU ihtiyacım ne kadar olur bu sistemde ? GTX 1060 6 GB alırsam ne kadar PSU ihtiyacım olur ?

Ve hangi PSU markasını tercih etmeliyim ? Hangisinden uzak durmalıyım ?

Ekran kartı, PSU, monitör(1000 TL) klavye(100 TL), mouse(150 TL), kulaklık(100 TL) hakkında görüş ve önerilerinize açığım. Fiyat/performans ürünleri olarak paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
500-550 Watt 80+ güzel bir PSU işinizi görür. Bir de nacizane tavsiyem RAM'leri 16 GB yaparsan harika olur. 👍
 
500-550 Watt 80+ güzel bir PSU işinizi görür. Bir de nacizane tavsiyem RAM'leri 16 GB yaparsan harika olur. 👍

PSU Marka olarak ne önerirsiniz ? RAM konusu benimde kafamı karıştırmıyor değil fakat sistemi bi deneyip sonrasında çok gerekirse yükseltmeyi planlıyorum kesinlikle yükselt diyorsanız önceliklerimi değiştireyim :)


Ekran kartına mining yapılıp yapılmadığını sor. Yoksa performansı düşük olacaktır.

2-3 ay mining yani madencilik yapmaya çalışmışlar fakat vazgeçip sistemleri satmaya karar vermişler. Sizce çok sorun teşkil eder mi ? Güvendiğim bir bilgisayarcı ekran kartını eline alıp bi bakmış bilgisayara takıp kontrol falan etmemiş ama tam bilemedim. Öneriniz nedir ?
 
PSU Marka olarak ne önerirsiniz ?
İstediğin kaliteye ve fiyata göre değişir ama Xigmatek, Cooler Master, Evga, Corsair gibi markalar olabilir. Bunlar farklı kalitelerde ama bilindik kendini ispat etmiş markalardır. Daha da uygun olsun dersen 1 seneden fazladır kullandığım Game Power'ın PSU larına da bir bak.
gtx 1060 düşünüyorum ilk mesajda da belirtmiş olduğum gibi yani haliyle 1000-1500 tl
İkinci el bir GTX 1060 düşünüyosan buraya bir bak istersen. Benim kendi kullandığım kart kutulu, faturalı ve garantilidir. Fiyat olarak Sosyal'e özel bir şeyler yaparım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı