Ryzen 5 2600 ve GTX 1060 Aniden Görüntü Gitmesi Sorunu

Alihd

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Sistemim:
  • AMD Ryzen 5 2600
  • MSI GTX 1060 6 GB
  • Gigabyte X470 Aorus
  • Aerocool 600W 80+ PSU
  • SSD ve HDD
Akşam CS:GO oynarken bir anda görüntü gitti fakat Discord'da arkadaşlarımın seslerini alıyordum ama görüntü gelmedi. Ben de bilgisayarı kapattım ve tekrar açtım ama anakartın adının ve simgesinin olduğu ekran geldi fakat devamı gelmedi. Bilgisayarın tüm parçalarını kontrol ettim, tekrar başlattım bu sefer açılıyor ama tekrar geri kapanıyor. Ekrana hiçbir şeyin görüntüsü gelmemeye başladı. Bilgisayar şu anda hiç açılmıyor. Sizce sorunun kaynağı nedir? İşlemciye mi bir şey oldu yoksa ekran kartında mı bir sorun var?

Herkese merhaba.

Sistemim:
  • AMD Ryzen 5 2600
  • MSI GTX 1060 6 GB
  • Gigabyte X470 Aorus
  • Aerocool 600W 80+ PSU
  • SSD ve HDD
Akşam CS:GO oynarken bir anda görüntü gitti fakat Discord'da arkadaşlarımın seslerini alıyordum ama görüntü gelmedi. Ben de bilgisayarı kapattım ve tekrar açtım ama anakartın adının ve simgesinin olduğu ekran geldi fakat devamı gelmedi. Bilgisayarın tüm parçalarını kontrol ettim, tekrar başlattım bu sefer açılıyor ama tekrar geri kapanıyor. Ekrana hiçbir şeyin görüntüsü gelmemeye başladı. Bilgisayar şu anda hiç açılmıyor. Sizce sorunun kaynağı nedir? İşlemciye mi bir şey oldu yoksa ekran kartında mı bir sorun var?

Ayrıca anakart üzerinde CPU led ışığı yanmakta. Kasanın içinde herhangi bir yanık kokusu yoktur.
Post ekranın da bir sey yazmiyor mu? Güç kaynagı da bazen calistiramaz. Farkli bir guc kaynagi ile dene. Guc kaynagin arizalanmis gibi gozukuyor. Ama yine de BIOS sifirla.

Bios pilini çıkarıp taktım sorun çözülmedi.

Herkese merhaba.

Sistemim:
  • AMD Ryzen 5 2600
  • MSI GTX 1060 6 GB
  • Gigabyte X470 Aorus
  • Aerocool 600W 80+ PSU
  • SSD ve HDD
Merhabalar,
konuyu hortlatmış gibi olacağım ama benzer sorunla bende karşı karşıyayım ve sorunu çözemiyorum.Sizin sorununuz halloldu mu?

Hocam benım de alıcagım sistem amd ryzen 5 2600x rx 580 filan benı korkutuyorsunuz.. Bence güç kaynağında problem var
Hocam vatana gittiğimde güç kaynağında problem var denmişti.(sadece o parça 2. eldi) Güç kaynağını da değiştim fakat değişen bir şey yok problem devam ediyor.
Isınma ile alakalı bir problem var sanırım.Kasanın yan paneli açıkken kapanma olmuyor fakat kapalıyken yeri geliyor 1 saat içinde yeri geliyor 3-4 saat içinde görüntü kesiyor sistem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı