Ryzen 5 2600 ve GTX 1660Ti Tabanlı Sistem

Hayırlı olsun, en kısa sürede 144 HZ monitör almanızı tavsiye ederim, bu sistemin keyfini tam anlamıyla çıkarmanız açısından.

Hayırlı olsun, en kısa sürede 144 HZ monitör almanızı tavsiye ederim, bu sistemin keyfini tam anlamıyla çıkarmanız açısından.
Bir süre elimdekiyle idare etmek zorundayım, 7 sene sonra zar zor aldım zaten dursun bakalım azcık.

Bir süre elimdekiyle idare etmek zorundayım, 7 sene sonra zar zor aldım zaten dursun bakalım azcık.
Hocam konuyu hortlatıyorum, kusura bakmayın. B450M S2H anakart ile kasanızın fanlarını nasıl bağladınız? RGB ayarlamaları benim bildiğim anakarttan olmuyor. Forumda herkes bunu soruyor...

Hocam konuyu hortlatıyorum, kusura bakmayın. B450M S2H anakart ile kasanızın fanlarını nasıl bağladınız? RGB ayarlamaları benim bildiğim anakarttan olmuyor. Forumda herkes bunu soruyor...
Özel bir şey yapmadım. Kasanın kendisinden gelen RGB soketini anakartın üstünde LED girişine bağladım. O da sistem fanını bağladığınız yerin tam sol üstünde. Gigabyte'ın RGB Fusion yazılımıyla da kontrol edebiliyorum. Şöyle bir şey var ki yazılım inanılmaz sınırlı. 5-6 renk ayarlayabiliyorsunuz sadece. Belki renk paletini genişletmenin yolu vardır ben bilmiyorumdur, kasanın ışıkları sönük aşağıda duruyor da

Bazıları RGB Fusion desteklemediğini söylüyor da o yüzden dedim. Bir de 5-6 renk sabit mi? Renk geçişleri bile yok demeyin lütfen.

İşte, forumda da insanlar bundan yakınıyor... Dark Guardian alsam sizce sorun olur mu? Çünkü onun üstünde kendi kontrolcüsü var.
Eki Görüntüle 599590
Genelde bu tür markaları pek önermesem de Dark Guardian'dan çoğu kişi memmun gibi. PSU'yu kaliteli seçmek kaydıyla neden olmasın?

Aerocool Cylon 500W 80+ yanında satılıyor. İyi midir? Bir de sizin sistem şu an kaç FPS veriyor BF1'de? Ben 3300X ve 1660 Super düşünüyorum da.
Sesinden şikayet edildiğini okumuştum bir konuda. BF1'e uzun süredir girmiyorum ama Ultra 1080P'de 120-130 civarı veriyor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. BF5'de 90-110 arasında veriyor aynı grafik ayarlarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…