SaviorAngel™
Hectopat
- Makaleler
- 2
İslemciye OC yaparsan aradaki fark azalacaktır, birde monitör 4K gibi yüksek çözünürlükte olsaydi o darboğaz minimuma düşerdi, belki hiç olmazdı (OC ile).
Konu sahibi pek anlamıyor. Monitörü 1K, ama 166 hz. Onu beslemek 2K 60 hz'den zor. İhtiyaç fazlası almış değil. İçini çürütmeyin.Çok rahat besler. Zaten o kart 2K oyunculuk için. 2K da da sorun olmaz. Rahat rahat kullanabilirsin. Hayırlı olsun.
fps drop yaşarsın devamlı2070 e en azi7 ayarında bir işelmci lazım. ryzen 7 de olabilir.Nasıl bir problem olur düşük mü kalmış işlemci? 1 sene önce toplamıştım bu PC'yi şimdi ekran kartını yükseltiyorum. İşlemci de mi yükseltmem gerekli yani. Nasıl bir sorun oluşturabilir? Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu sisteme tavsiye ettiginiz bir işlemci var mı peki ona da bir göz atayım ben.
%10 darboğaz varHerkese iyi günler,
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio 8 GB 256Bit GDDR6 (DX12) PCI-e 3.0x16 ekran kartı (GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio)
Siparişi verdim. İşlemcim AMD Ryzen 5 2600 3.9 GHz 19MB. Anakartım MSI B450-A PRO AM4 DDR4 3200+ MHz. Güç kaynağım 650W 80 Plus Power. RAM 32 GB G.Skill 3200 MHz. Monitör VG278QR ASUS 165 Hz.
Sorum şu aldıgım ekran kartı bu sistemde sıkıntı yaratır mı yoksa düzgün bir biçimde sorunsuz çalışır mı yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.