Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistem toplama

• Konuyu başlatan Serc0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 869

Serc0

Centipat
Arkadaşlar Intel sistemden vazgeçtim. Bu parçalara karar verdim. Sizde uyumluluğunu kontrol edip öneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada kasa, ssd ve ram konusunda öneri varsa onları da rica edeyim.

Son düzenleme:
1)Ram cl16 3000 mhz ve üstu almaya bak amd dual ram oldumu daha fazla fps etki ediyor.
2)ssd bütcene baglı windows ona kurcagindan minimum 240 gb alsan sana daha iyi olur kington ucuz ssdleri var.(ssd yanina hdd alcaksan bu tabi almayacaksan 500 gb üstü almanlazim ssd)
3)kasayida mesh ızgaralı alirsan hava sirkülasyonu çok iyi olur dark guardian benim hoşuma gidiyor ama çogu insan tipini begenmiyor.
4)bütcen el veriyorsa rx590 alman daha iyi olur sapphire marka amd ekran konusunda en iyiler arasinda
Bütçen belli mi belliyse ne kadar acaba?

700 tl civarı
1)Ram cl16 3000 mhz ve üstu almaya bak amd dual ram oldumu daha fazla fps etki ediyor.
2)ssd bütcene baglı windows ona kurcagindan minimum 240 gb alsan sana daha iyi olur kington ucuz ssdleri var.(ssd yanina hdd alcaksan bu tabi almayacaksan 500 gb üstü almanlazim ssd)
3)kasayida mesh ızgaralı alirsan hava sirkülasyonu çok iyi olur dark guardian benim hoşuma gidiyor ama çogu insan tipini begenmiyor.
4)bütcen el veriyorsa rx590 alman daha iyi olur sapphire marka amd ekran konusunda en iyiler arasinda
Bütçen belli mi belliyse ne kadar acaba?
700 tl civarı
İşlemciyi revizyon 1600 alın. Oradan çıkan parayla ekran kartını yükseltin bence : Sapphire Radeon RX590 Pulse 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
Ekran kartım var vAr olanı yazdım aslında

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı