Ryzen 5 2600 ve RX 590 Sistem Toplama

b3rk4n96

Kilopat
Merhabalar, bu sistem mantıklı mı veya daha iyi bir alternatif var mı yardımcı olursanız sevinirim.
  • AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 İşlemci
  • Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Anakart
  • 2 Adet × Corsair Vengeance LPX 8GB (1X8GB) DDR4 3000MHZ C16 Siyah RAM
  • Sapphire Pulse RX 590 8G G5 Ekran Kartı
  • James Donkey JD240 240GB SSD
  • Seagate Barracuda 1TB Sabit Disk
  • Gamepower Horizon Gaming 4*120mm RGB Fanlı Tempered Glass Mid ATX Kasa
  • Gamepower GP-500 APFC 14CM 80+ Bronze 500W PSU
TOPLAM 4445TL tutuyor. Sizce mantıklı mı?

gggg.png

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD, kasa ve psu değiştirin. Hepsi kalitesiz markalar. SSD olarak Samsung‘dan şaşmayın derim ama bütçe yoksa Gigabyte, Kingstom gibi markalar da olabilir. Kasa olarak Cooler Master MB511, MB520 (Kullanmaktayım) önerebilirim. PSU olarak FSP ürünlerine bakmanızı öneririm.

Merhabalar, banlanmıştım o yüzden cevap veremedim. Bütcem 4500tl, daha iyi sistem toplayabilir misiniz? Ben hazır olan sistemi buraya yazmıştım ve sistem toplamadan da çok anlamıyorum

DADG2'nin kasasının ciddi manada hava sirkilasyonu kötü. Lite 5'lerden uzak durun. Onun dışında James Donkey SSD kesinlikle alınmaz. Gamepower kasa soru işareti olarak kalsın. Yani çok tavsiye edilmese de kullanıcı yorumlarına baktığımda çok da üzücek bir kasa gibi değil. Yine önerim Cooler Master MB501 - MB510 - MB520 kasalarıdır. Hatta kendiniz toplamak isterseniz bu fiyata en uygun kasadır Cooler Master Masterbox MB520 Kasa Fiyatı - Vatan Bilgisayar.

DADG2'nin kasasının ciddi manada hava sirkilasyonu kötü. Lite 5'lerden uzak durun. Onun dışında James Donkey SSD kesinlikle alınmaz. Gamepower kasa soru işareti olarak kalsın. Yani çok tavsiye edilmese de kullanıcı yorumlarına baktığımda çok da üzücek bir kasa gibi değil. Yine önerim Cooler Master MB501 - MB510 - MB520 kasalarıdır. Hatta kendiniz toplamak isterseniz bu fiyata en uygun kasadır Cooler Master Masterbox MB520 Kasa Fiyatı - Vatan Bilgisayar.
Cooler Master MasterBox MB501L modelini seçebilir seçenekler arasında.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı