Ryzen 5 2600 ve RX590 sistem kasma sorunu

Combine

Centipat
1 Hafta önceye kadar PC normaldi ve gayet iyi çalışıyordu ama bu son 1 haftadır önce oyunlar açılırken çok daha yavaş açılmaya başladılar sonra Windows daha yavaş açılmaya başladı sorun SSD veya HDD'dir diye düşündüm SSD ve HDD değerlerini gösteren bir program vardı onu yükleyip testler yaptım hiçbir sorun çıkmadı bugün PC'yi 4 gün geriye aldım en geri oydu çünkü ondan sonra ilk açıldı tabii yine Windows biraz yavaştı sonra açıldıktan sonra PC'yi yeniden başlattım başlattıktan sonra Chrome açılmadı bende tekrar yeniden başlattım ama yine açılmadı Explorer'dan tekrar Chrome'u yükledim ve öyle açıldı.

Sistemim: Seagate ıronwolf 3.5" 1TB SATA Samsung 250GB 860 Evo B450M PRO-VDH Plus Kingston 8 GB HyperX Fury RGB DDR4 3000MHz RAM AMD Ryzen 5 2600 Sapphire RX590 Nitro+ Cooler Master Masterbox MB511

Sistemi 5 ay önce topladım fiziksel ya da donanımsal sorun olabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi günler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı