Ryzen 5 2600X için 350 TL sıvı soğutma önerisi

Aerocool P7-L240 boşta 25 derece olur, Silverstone Tundra TD02LITE boşta 21 derece mi olur diyorsunuz?
Arada 165 TL fark var ama iyi olmasını bekliyordum.
@Silinen üye
Boşta ne olduklarının hiç önemi yok.
Heaven benchmark çalıştırırsın ultra 1 tur + cinebench , cpu nun kaça çıktığına bakarsın max.
Aida 64 ile.
Muhtemelen 1-2 derece oynar soğutucular arasında.
Çok fark etmiyor yani.

Boşta ne olduklarının hiç önemi yok.
Heaven benchmark çalıştırırsın ultra 1 tur + cinebench , cpu nun kaça çıktığına bakarsın max.
Aida 64 ile.
Aerocool P7-L240'i mi almamı önerirsiniz yoksa Silverstone Tundra TD02LITE mı? Hangisi daha iyi performans gösterir?

Ayriyeten kasanın üstüne mi montajlamam gerekiyor, öyleyse benim P350X kasamda üstünde desteği var mı?

Aerocool P7-L240'i mi almamı önerirsiniz yoksa Silverstone Tundra TD02LITE mı? Hangisi daha iyi performans gösterir?

Ayriyeten kasanın üstüne mi montajlamam gerekiyor, öyleyse benim P350X kasamda üstünde desteği var mı?
Sizin kasa üstü desteklemiyor, sitesinde yazan doğru ise. Öne 240-280, arkaya 120.
Eclipse-P350X.html full specs e tıklayıp radyatör kısmına bakın.
Zaten ön daha verimli oluyor. Merak ederseniz açıklama videosunu paylaşırım.

İki cihaz arasında 1-2 derece oynayacaktır. Yani göz zevkinize ve kesenize uyanı alın.

Sizin kasa üstü desteklemiyor, sitesinde yazan doğru ise. Öne 240-280, arkaya 120.
Eclipse-P350X.html full specs e tıklayıp radyatör kısmına bakın.
Zaten ön daha verimli oluyor. Merak ederseniz açıklama videosunu paylaşırım.

İki cihaz arasında 1-2 derece oynayacaktır. Yani göz zevkinize ve kesenize uyanı alın.
Ön tarafa kablo yetişecek midir hocam?
Bazı konularda görmüştüm kablo yetmemezliliği diye.

Ön tarafa kablo yetişecek midir hocam?
Bazı konularda görmüştüm kablo yetmemezliliği diye.
240 ların içinden y kablo çıkar , radiatore takılan 2 fanı bu y ile birleştirip sys.fan pinlerinden uygun olan bir tanesine takacaksınız. Bu y aynı zamanda uzatma işlevi görmüş oluyor. Fazla bile gelecek uzunluk. 😉
Soğutucu seçerken fanları 4 pin pwm olanı tercih edin.

Bütçeyi arttırdıysan alttakini öneririm. Soğutucu bloğu P7 gibi çıkıntılı değil hiç olmazsa.

P7-L240 ile arasında soğutma performansı açısından ne kadarlık fark var?

Ayriyeten markayı hiç duymadım, güvenilir bir marka mı?

Kablosu ön panel için yeterli uzunlukta mı?

Çıkıntılıdan kastınız nedir, zararı olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı