Ryzen 5 2600X overclock yapma

@Vlkndmr LLC yükseltebilirsin. Ben 4'te kullanıyorum. 3 veya 2 yapabilirsin.
4.1 stabil duruyor şuan sıkıntı yok ama anakartı yaksinda yenisini alayim bekliyorum 😂. Böyle bir anakart olamaz ya.

4.1 stabil duruyor şuan sıkıntı yok ama anakartı yaksinda yenisini alayim bekliyorum 😂. Böyle bir anakart olamaz ya.
4.1 GHz stabil 15Dk sorunsuz prime95'i geçti. Anakart tavsiyesi alayim. Bence iyi bir anakart ile 4.2'yi görür mu?

4.1 GHz stabil 15Dk sorunsuz prime95'i geçti. Anakart tavsiyesi alayim. Bence iyi bir anakart ile 4.2'yi görür mu?
Birde 1.3875v 4.1GHz ile 127w çekti çok çekmedi mi?

Dosya Ekleri

• 1574448291180682390053.jpg
    1574448291180682390053.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Birde 1.3875v 4.1GHz ile 127w çekti çok çekmedi mi?
96 derece nedir ya o kadar kötü mü soğutması?

Vallaha o kadar kötüymüş demek ki, hatam ben eski kasama göre M almistim. Değişeceğim bunu aceba ne alınabilir? Onu araştırayım.
MSI anakartlardan uzak durmak isteyebilirsiniz fakat Asus ve Gigabyte'ın çoğu çıkarmış olduğu B450 anakart göz boyamak için. Yine en iyi OC yapılabilen ve VRM soğutmasına sahip B450 anakartlar MSI tarafında. Bu videoya göz atabilirsiniz.

MSI anakartlardan uzak durmak isteyebilirsiniz fakat Asus ve Gigabyte'ın çoğu çıkarmış olduğu B450 anakart göz boyamak için. Yine en iyi OC yapılabilen ve VRM soğutmasına sahip B450 anakartlar MSI tarafında. Bu videoya göz atabilirsiniz.
Aklımda bulunan Tomahawk Max zaten ama ben videodan cok kullananların yorumunu merak ediyorum.

Şöyle bi' liste bırakayım. Fikir edinmede yardımcı olur.

Eki Görüntüle 463098
Max burada yazan normal Tomahawk'tan biraz daha iyi galiba, MB511 Mesh kasa komple Corsair fan kullanıyorum heralde yüksek havayı sağlamış oluyorum. Anladığım kadarıyla bu anakart çöp yaramaz. Stok kullanırsam sorun çıkarmaz ama OC işlemi için yetersiz. Peki aklımda olan şu ben Tomahawk gibi bir anakart ile 1.3875v 4.2 ulaşabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı