Ryzen 5 2600X sisteme yükseltme önerisi

@totra_proska aslında uyumluluktan öte overclock için sormuştum. B serisi bir anakart kullanıyormuş ki bildiğim kadarıyla B serisi de overclok'a izin veriyor, değil mi?
@sinancevikoz Şimdi bahsedince aklıma geldi. Anakarttan öte işlemci ve ekran kartı değişimi yapacaksanız geçmek istediğiniz modelleri ve elinizdeki güç kaynağınızı öğrenmemiz lazım.

@totra_proska aslında uyumluluktan öte overclock için sormuştum. B serisi bir anakart kullanıyormuş ki bildiğim kadarıyla B serisi de overclok'a izin veriyor, değil mi?
@sinancevikoz Şimdi bahsedince aklıma geldi. Anakarttan öte işlemci ve ekran kartı değişimi yapacaksanız geçmek istediğiniz modelleri ve elinizdeki güç kaynağınızı öğrenmemiz lazım.

Şu power var High Power HPE-700BR-A12S 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Evet hatta bazı A620 anakartlarda bile OC yapabilirsin. Sağolsun AMD intel gibi değil :)

En güzel kombin linkini attığım RX 7600 ve R5 5600 olacaktır.

Teşekkür ederim biraz daha yüksek bütçeli, performansı daha fazla arttıracak varmı öneriniz hocam benim sistemin üzerine.
İşlemci her türlü R5 5600 olacaktır AM4 platformu içerisinde alınması mantıklı olan tek işlemcidir.
Ve oyun performansı R7 5800X3D dışında diğer modellerle aynıdır.

Ekran kartı olarak RX 7600 den daha güçlü 7700XT alabilirsin.
Nvidia olsun dersen 4060 Tİ bakabilirsin daha üstü gereksiz olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı