Ryzen 5 2600X vs Ryzen 5 3500X

konu 2 hafta önce bırakılmıs ama tekrar sorayım dedim, Elimde sadece rx580 8gb var, bu gece ekran kartı hariç sistem toplayacagım. sadece oyun oynayacagım 2600x 1.350TL, 3500x 1.500TL
hangisini almalıyım? 150tl fark çok önemli değil. kafamı karıştıran sey 3500x sadece Çin'e özel çıkmış sanırım, yarın öbürgün sıkıntı yasar mıyım?

Yani kutusu güzel diye değil aslında, i5-4460 Satmıştım ben bunu almadan önce. Sadece Discord'un kullanım oranı %20 civarıydı. Ben o yüzden FPS biraz düşük olsa dahi kullanım oranı oyunlarda %20 civarı hatrı sayılabilecek bir fark ile R5 2600X daha iyi geldi. Kutulama işin süslemesi.

Mert bey şu an sizinle birebir aynı durumdayım. i5-4460 işlemcimi satmaya çalışıyorum. Ayrıca bu 2 Ryzen işlemci arasında kaldım. Sakıncası yoksa Intel işlemciyi ne kadar sattığınızı (piyasayı gerçekten hiç bilmiyorum) ve 2600X ile ilgili yorumlarınızı öğrenebilir miyim?

Neden kutusu bu kadar önemli ki? Bildiğim kadarıyla 3500X'in kutusu daha ince sadece.

Eğer yayın veya render işleriyle uğraşacak olsaydın 2600X alman daha mantıklı olurdu fakat sen işlemciyi oyun için kullanmana rağmen kutusu güzel olduğu için 2600X tercih etmişsin.

İade hakkınız varsa iade edin veya değişim yapın derim.

2600X = 6C 12T
3500X = 6C 6T
Hocam rx 5xx(x) ekran kartıyla birlikte mining yapacak olursam 2600x mı önerirsin yoksa 3500x mi. Oyu oynamayacağım hiç. Ama mining gpu'yu %100de tutacaktır devamli

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı