Ben de tam olarak ondan bahsettim. Kullanıma bakılarak işlemci alınmaz.Siz yanlış anlamışsınız, kullanımı fazla derken % olarak bahsetmiştim.
Ben de tam olarak ondan bahsettim. Kullanıma bakılarak işlemci alınmaz.Siz yanlış anlamışsınız, kullanımı fazla derken % olarak bahsetmiştim.
Yani kutusu güzel diye değil aslında, i5-4460 Satmıştım ben bunu almadan önce. Sadece Discord'un kullanım oranı %20 civarıydı. Ben o yüzden FPS biraz düşük olsa dahi kullanım oranı oyunlarda %20 civarı hatrı sayılabilecek bir fark ile R5 2600X daha iyi geldi. Kutulama işin süslemesi.
Hocam rx 5xx(x) ekran kartıyla birlikte mining yapacak olursam 2600x mı önerirsin yoksa 3500x mi. Oyu oynamayacağım hiç. Ama mining gpu'yu %100de tutacaktır devamliNeden kutusu bu kadar önemli ki? Bildiğim kadarıyla 3500X'in kutusu daha ince sadece.
Eğer yayın veya render işleriyle uğraşacak olsaydın 2600X alman daha mantıklı olurdu fakat sen işlemciyi oyun için kullanmana rağmen kutusu güzel olduğu için 2600X tercih etmişsin.
İade hakkınız varsa iade edin veya değişim yapın derim.
2600X = 6C 12T
3500X = 6C 6T
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.