Birisi 6/6 birisi 6/12 aralarında çok bir performans farkı var mı? Uzun kullanımda hangisi daha iyidir? Çünkü neredeyse 500 TL'lik bir fiyat farkı var.
Birisi 6/6 birisi 6/12 aralarında çok bir performans farkı var mı? Uzun kullanımda hangisi daha iyidir? Çünkü neredeyse 500 TL'lik bir fiyat farkı var.
Youtube'a 2 ayda bir video yüklüyorum, aldığım zaman sadece Benchmark videosu çekeceğim oyun için. Yayın da yapmıyorum.Yük altında yani yayın vs yapılırken 3600X 12 thread olduğu için daha iyi olacaktır. 3600X, 3500X'den yayın ve YouTube için video çekme konusunda daha iyi olur.
Sadece oyun oynayacağım, ne render ne yayın yapıyorum.Hocam eğer yayın vesayire render işleriyle uğraşıyorsan 3600X'i öneririm ama mevzu oyunsa kayıt vs de yoksa 3500X'de yeterli olur.
YouTube'a 2 ayda bir video yüklüyorum, aldığım zaman sadece Benchmark videosu çekeceğim oyun için. Yayın da yapmıyorum.
Sadece oyun oynayacağım, ne render ne yayın yapıyorum.
Dediğim gibi, arada bir video yüklüyorum da, sağım solum belli olmaz, sistemi alınca arkadaşlarla beraber Garry's Mod video'ları çekmeyi planlıyoruz.Hocam sadece oyunsa ilerleyen dönemde render işleri yoksa en iyi işlemci Ryzen 3 3300X olacaktır.
Dediğim gibi, arada bir video yüklüyorum da, sağım solum belli olmaz, sistemi alınca arkadaşlarla beraber garry's mod Video'ları çekmeyi planlıyoruz.
O zaman 3600X daha iyi olacaktır 12t olduğundan dolayıDediğim gibi, arada bir video yüklüyorum da, sağım solum belli olmaz, sistemi alınca arkadaşlarla beraber Garry's Mod video'ları çekmeyi planlıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.