Ryzen 5 3600 boşta 75 derece normal mi?

dragunov

Decapat
Katılım
12 Ekim 2019
Mesajlar
133
1594462918213.png


Ryzen 5 3600 işlemci bomboş vaziyette iken bu sıcaklığa ulaşması normal midir? Sistem henüz birkaç saat önce elime ulaştı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Garip termal macunun sürüldüğünden emin misiniz.
Hazır sistem şeklinde satın aldım geldiğinde bana sadece ekran kartını monte etmek düştü, sürüldüğünü tahmin ederekten açıp bakma zahmetine girmek istemiyorum ve sanırım kasayı koyduğum yer biraz nefes almasını engelliyor olabilir daha açık bir yere aldığımda hissedilir biçimde ısısı düştü
 
Eki Görüntüle 612415

Ryzen 5 3600 işlemci bomboş vaziyette iken bu sıcaklığa ulaşması normal midir? Sistem henüz birkaç saat önce elime ulaştı.
Bende de var 3600 daha bu sabah termal macun yeniledim ve strese teste soktum. 95 i aşınca iptal ettim. Amdnin resmi açıklaması buna dayanıklı olarak ürettik ama bana da çok fazla geliyor bu ısı
 
Hazır sistem şeklinde satın aldım geldiğinde bana sadece ekran kartını monte etmek düştü, sürüldüğünü tahmin ederekten açıp bakma zahmetine girmek istemiyorum ve sanırım kasayı koyduğum yer biraz nefes almasını engelliyor olabilir daha açık bir yere aldığımda hissedilir biçimde ısısı düştü.

Dediğiniz doğru olabilir bir de kasada hava sirkülasyonuna dikkat edin.
 

Geri
Yukarı