Ryzen 5 3600 CPU ısınma problemi

peki kasaya sığmasında bir sıkıntı olurmu ? ramlere engel olurmu ?
Kasanız mid tower tipinde. Uyumlu olacaktır. Ancak yine de anakart modeliniz ve kasanızın boyutu ile soğutucunun boyutlarını karşılaştırın. Mümkünse internetten bu ürünleri birlikte kullanan kişilerin yorumlarını ve videolarını bulup izleyin.

Aynı sorunu yaşıyorum, forumda Arctic 34 Freezer Duo E-Sport modelinden aldım satan bir arkadaştan, 1-2 güne takmış olurum ve sonucu buraya yazarım.

Kasanız mid tower tipinde. Uyumlu olacaktır. Ancak yine de anakart modeliniz ve kasanızın boyutu ile soğutucunun boyutlarını karşılaştırın. Mümkünse internetten bu ürünleri birlikte kullanan kişilerin yorumlarını ve videolarını bulup izleyin.
Siparişi verdim bugün kargoya verilmiş denemeyi yaptıktan sonra güncelleme yapıcam buradan şimdiden ilgin için teşekkür ederim hocam.

Ürünü bugün kasaya montajlayıp deneme fırsatım oldu ve şoklar içersindeyim. Şuan Stress testinde ve warzone oyununda aldığım en yüksek sıcaklık 60 derece oldu. Öneriniz için çok teşekkürler

Son düzenleme:
Siparişi verdim bugün kargoya verilmiş denemeyi yaptıktan sonra güncelleme yapıcam buradan şimdiden ilgin için teşekkür ederim hocam.

Ürünü bugün kasaya montajlayıp deneme fırsatım oldu ve şoklar içersindeyim. Şuan Stress testinde ve warzone oyununda aldığım en yüksek sıcaklık 60 derece oldu. Öneriniz için çok teşekkürler
Çok mutlu oldum yardımcı olduğuna :) İyi eğlenceler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı