Ryzen 5 3600 için B450 BIOS update

Bir de şunu söylemeliyim. Benim monitöre görüntü gelmiyor. Bu şartlar altında bios flash ile güncelleme yapabilir miyim ?
Ekrana görüntü gelmesine gerek yok. USB den flashback bios özelliği ile güncelleme yapabilirsin. Murat arkadaşın verdiği bios dosyasını USB ye çıkarıp dosya adını MSI.ROM olarak değiştir. Anakartın arkasında bios tuşu var. USB takıp o tuşa basman yeterli

@Rahman_D Özel iletişim vermen sizin açınızdan sıkıntı çıkarır. Özel istek de kurallara göre aykırıdır.
Size çok basit olarak söylüyorum link bile veriyorum girip bakmaya da üşeniyorsunuz.
Bir de şunu söylemeliyim. Benim monitöre görüntü gelmiyor. Bu şartlar altında BIOS flash ile güncelleme yapabilir miyim ?
Yazılanları okusaydınız görürdünüz.

Bende MSI b450 Tomahawk anakatrımı v19 olan ile güncelledim. Sıcaklık yine 50-65 arası boşta iken ama yükte de en fazla 75 e çıkıyor. Stok soğutucusunu kullanıyorum.

23 temmuzda 7B86v1a güncel sürüm gelmiş deneyen var mı? Sıcaklık değerlerini etkiler mi? Biostan core performance boost kapatınca biraz sıcaklık düşüşü oldu bende.

Biostan core performance boost kapatınca biraz sıcaklık düşüşü oldu bende.
İşlemci çekirdeğini yükseltince OC oluyor zaten OC ile ısı artması normal sen kapatınca düşmesi de doğal bir şey. Bunun BIOS güncelleme ile alakası yok zaten.

Aynı anakart ve aynı işlemci ben de var. Sistemi sinerji bilgisayrdan aldım onlar BIOS'u beta versiyon ile güncelleyip gönderdiler. Bilgisayarı yeniden başlatınca CPU debug ışığı yanıyor görüntü gelmiyordu. BIOS'u 25/07 tarihli son BIOS'a güncelledim. Artık yeniden başlatınca debug yanmıyor. Ancak bu sefer de ilk açılışta debug yanıyor görüntü gelmiyor. defalarca açma kapama yapınca sistem açılıyor. Yabancı forumlar şikayet dolu lanet MSI ise konuyu çözemedi maalesef. Çok pişmanım MSI aldığıma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı anakart ve aynı işlemci ben de var. Sistemi sinerji bilgisayrdan aldım onlar BIOS'u beta versiyon ile güncelleyip gönderdiler. Bilgisayarı yeniden başlatınca CPU debug ışığı yanıyor görüntü gelmiyordu. BIOS'u 25/07 tarihli son BIOS'a güncelledim. Artık yeniden başlatınca debug yanmıyor. Ancak bu sefer de ilk açılışta debug yanıyor görüntü gelmiyor. defalarca açma kapama yapınca sistem açılıyor. Yabancı forumlar şikayet dolu lanet MSI ise konuyu çözemedi maalesef. Çok pişmanım MSI aldığıma.
Ben son sürüm bios u kullanıyorum. Ek olarak son yayınlanan chipset driverini da yükledim. Bu söylediğiniz sorunu daha önceki BIOS sürümlerinde de hiç görmedim. Tomahawk kullanıyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı