Ryzen 5 3600 ile A320-A uyumluluğu

A320 anakartlar 3000 serisi işlemcileri desteklemiyor. Kullanamazsınız.
o zaman diğer arkadaşların önerdiği kartı alacağım. B450
@FarukBaban Benimki en ucuzu. Paran varsa Gaming Plus MAX veya Tomahawk MAX da alabilirsin. Diğerleri için BIOS güncellemesi gerekiyor. Firma yapıyor bunları ama uğraşmak istemezsen direk MSI tarafında MAX yazanları alabilirsin. Gigabyte anakartları da güncellenmeye başladı.

Msi B450M PRO-M2 MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Gaming Anakart - incehesap.com
bunu alacağım hocam. daha fazlasına bütçem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
@FarukBaban Benimki en ucuzu. Paran varsa Gaming Plus MAX veya Tomahawk MAX da alabilirsin. Diğerleri için BIOS güncellemesi gerekiyor. Firma yapıyor bunları ama uğraşmak istemezsen direk MSI tarafında MAX yazanları alabilirsin. Gigabyte anakartları da güncellenmeye başladı.
Evet özelikle MAX ibareli anakartlari tercih etmelisiniz

Evet özelikle MAX ibareli anakartlari tercih etmelisiniz
Anakart ve ekran kartını bunlarla değişin. A320 anakart ile 3. nesil kullanılmaz. Kullanılsa bile sorun çıkabilir.
@Apocalypse Destekliyor ancak BIOS güncellemeniz lazım. Yoksa çalışmaz.

hocam son bir sorum olacak ama windows 10 kurulumunu kendim yapıcam ama alacağım sistemde UEFI mi BIOS mu nasıl anlayacağım ? BIOS gibi duruyor ama emin değilim.

hocam son bir sorum olacak ama windows 10 kurulumunu kendim yapıcam ama alacağım sistemde UEFI mi BIOS mu nasıl anlayacağım ? BIOS gibi duruyor ama emin değilim.
Bunu siz belirliyorsunuz. UEFI kurulum yapacaksanız UEFI'yi, normal yapacaksanız BIOS kurulumu seçiyorsunuz. İkisi de mevcut zaten anakartlarda. Seçim sizin. UEFI tavsiye ederim. Daha hızlı oluyor ve daha kolay.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu siz belirliyorsunuz. UEFI kurulum yapacaksanız UEFI'yi, normal yapacaksanız BIOS kurulumu seçiyorsunuz. İkisi de mevcut zaten anakartlarda. Seçim sizin. UEFI tavsiye ederim. Daha hızlı oluyor ve daha kolay.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

anladım çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı