Ryzen 5 3600 ile A320-A uyumluluğu

Bu arada hızlı gelsin diyorsanız ve İstanbul'da yaşıyorsanız mağazadan alın. Çoğu ürünün kargo süresi 2-3 hafta oldu.
Üstteki arkadaşın attığı M2 MAX modeli mağazada da aynı fiyat. Ekran kartı da.

Bu arada hızlı gelsin diyorsanız ve İstanbul'da yaşıyorsanız mağazadan alın. Çoğu ürünün kargo süresi 2-3 hafta oldu.
Üstteki arkadaşın attığı M2 MAX modeli mağazada da aynı fiyat. Ekran kartı da.

istanbulda yaşamıyorum ama yaşayan bir yakınım var. o alsa ve bana kargo ile yollasa kargo firmaları çok ücret istiyor. öbür türlü o kadar zaman alırsa sıkınıt büyük demektir.
Uygun fiyatlı Gigabyte RX 590 1299₺ Ya da Sapphire Nitro+ 1299₺
MSI B450m Pro m2 Max Anakart 444₺
XPG 8*2 16gb 3000mhz dual kit ram 349₺
Daha uygun Fiyata hdd - Tavsiye m.2 ssd

bu tarz ssdlerin montajı hakkında bir bilgi bulamadım tam olarak kendim yapabilir miyim acaba ?

istanbulda yaşamıyorum ama yaşayan bir yakınım var. o alsa ve bana kargo ile yollasa kargo firmaları çok ücret istiyor. öbür türlü o kadar zaman alırsa sıkınıt büyük demektir.
1 haftaya kadar kargolarlar diye tahmin ediyorum. Malum black friday indirimlerinde tüm sitelerde çok yoğunluk var. Bence fiyatlar böyleyken biraz daha dişinizi sıkın derim.

1 haftaya kadar kargolarlar diye tahmin ediyorum. Malum black friday indirimlerinde tüm sitelerde çok yoğunluk var. Bence fiyatlar böyleyken biraz daha dişinizi sıkın derim.

elimdeki bilgisayar benim değil ve 3 gün içinde sahibi alıcak geri bir an önce almam lazım ama dediğinizi yapıp beklesem attıklarınızda son '' şu '' kadar daha ucuza ürün vs. gibi şeyler var o yüzden almalıyım gibi geliyor.

İndirimler muhtemelen bugün biter. Bu akşam sipariş vermeniz lazım. Bütçeniz nedir? Ona göre toplanmış bir sistem tavsiye edeyim. Anladığım kadarıyla sistem montajında zorlanıyorsunuz.

bütçem ekran kartı hariç 2500 tl ama bu sistem bana iyi gibi geldi. bir de sistemi montajlamada sıkıntı yok, sadece o tarz ssdleri daha önce görmemiştim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı