Bu arada hızlı gelsin diyorsanız ve İstanbul'da yaşıyorsanız mağazadan alın. Çoğu ürünün kargo süresi 2-3 hafta oldu.
Üstteki arkadaşın attığı M2 MAX modeli mağazada da aynı fiyat. Ekran kartı da.
1 haftaya kadar kargolarlar diye tahmin ediyorum. Malum black friday indirimlerinde tüm sitelerde çok yoğunluk var. Bence fiyatlar böyleyken biraz daha dişinizi sıkın derim.istanbulda yaşamıyorum ama yaşayan bir yakınım var. o alsa ve bana kargo ile yollasa kargo firmaları çok ücret istiyor. öbür türlü o kadar zaman alırsa sıkınıt büyük demektir.
1 haftaya kadar kargolarlar diye tahmin ediyorum. Malum black friday indirimlerinde tüm sitelerde çok yoğunluk var. Bence fiyatlar böyleyken biraz daha dişinizi sıkın derim.
Küçük tek bir vida ile hdd'den daha kolay bir şekilde montajlanıyor. Sistem toplama videolarını izleyin. Beklemek zor ama daha uygun fiyata daha güzel parçalar alacaksınız.![]()
İndirimler muhtemelen bugün biter. Bu akşam sipariş vermeniz lazım. Bütçeniz nedir? Ona göre toplanmış bir sistem tavsiye edeyim. Anladığım kadarıyla sistem montajında zorlanıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.