Ryzen 5 3600 Overclock

Ben değiştirmiyorum. AIDA64 ile sıcaklık ve voltaj değerlerini kontrol edebilirsin. Bir kere voltajı düşüreyim dedim ondada pc kitlendi açılmadı, zor hallettim. OC konusunda uzman arkadaşlar size daha iyi yardımcı olacaktır. Ben standart kullanıcı olarak bu şekilde sorunsuz 1.25 voltaj değerlerinde kullanıyorum. Anakart veriyor bu voltajı ben herhangi bir işlem yapmıyorum. bu işlemciyi 4.2 ghz da kullanan varsa bize voltaj ayarlarını söylerlerse sevinirim.

Bu arada internetteki videolarda msaa yada AA, saç efekleri gibi kastıran ayarları genelde kapatırlar. Birde hep OC yapılmış olur işlemcilerine ve işlemciler üst seviyedir. 5ghzda kullanıyorlar genelde=) 5700xt çok iyi bir kart 1080p de istediğin fpsleri vermeyebilir. 1440p ye ayarlamanız gerekebilir. GPU kullanımına bakın msiafterburner ile. Onun yüzde 98,99 lara vurması gerekiyor tam performans aldığınızın bir göstergesidir.
Anlıyorum, şuan pc gayet stabil çalışıyor. İşlemci sıcaklığı da çok değil, 70-71 lerde seyrediyor. Bir de bu oyundaki fps sorunu ile ilgili bir video çektim. Onu da buraya bırakıyorum, en azından bir fikir oluşur. Video biraz karanlık olmuş, sebebini biliyorum fakat bir daha çekmeye fırsatım olmadı ne yazık ki. Ayarlar ve bütün bilgiler videoda mevcut. YouTube daki diğer testlere kıyasla sanki 5-10 fps daha düşük gibi geldi bana 🙄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun yaşasam yine iyi işlemci durduk yere yandı, FX 8350 zamanında 450TL civarına almıştık. Sağolsun birdaha AMD almama tecrübemizi oluşturdu. Diğer işlemci ise Athlon Pheneom II X2 550'idi oda stabil çalışmıyordu bir süreden sonra çalışmamaya başladı. Ama Intel Core 2 DUO E4500 ikisinden de stabil ve soğuk çalışıyor, hiçbir sorunu yok.
Doğru söylüyorsunuz, eski amd işlemciler çoğu sorunluydu. Ama ryzen 2 mimarisi ile aradaki farklar kapandı diye düşünüyorum. Hayatımda ilk kez amd ye geçtim ve şuan memnunum. (R5 3600)
Anlıyorum, şuan pc gayet stabil çalışıyor. İşlemci sıcaklığı da çok değil, 70-71 lerde seyrediyor. Bir de bu oyundaki fps sorunu ile ilgili bir video çektim. Onu da buraya bırakıyorum, en azından bir fikir oluşur. Video biraz karanlık olmuş, sebebini biliyorum fakat bir daha çekmeye fırsatım olmadı ne yazık ki. Ayarlar ve bütün bilgiler videoda mevcut. YouTube daki diğer testlere kıyasla sanki 5-10 fps daha düşük gibi geldi bana 🙄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2K da gayet normal değerler. Güzel bir deneyim için 1080p tavsiye ederim. Bu arada epey zaman geçti ekran kartı memnuniyetiniz ne durumda?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı