G4m3R_TR
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Makine teknikerliği
Anlıyorum, şuan pc gayet stabil çalışıyor. İşlemci sıcaklığı da çok değil, 70-71 lerde seyrediyor. Bir de bu oyundaki fps sorunu ile ilgili bir video çektim. Onu da buraya bırakıyorum, en azından bir fikir oluşur. Video biraz karanlık olmuş, sebebini biliyorum fakat bir daha çekmeye fırsatım olmadı ne yazık ki. Ayarlar ve bütün bilgiler videoda mevcut. YouTube daki diğer testlere kıyasla sanki 5-10 fps daha düşük gibi geldi banaBen değiştirmiyorum. AIDA64 ile sıcaklık ve voltaj değerlerini kontrol edebilirsin. Bir kere voltajı düşüreyim dedim ondada pc kitlendi açılmadı, zor hallettim. OC konusunda uzman arkadaşlar size daha iyi yardımcı olacaktır. Ben standart kullanıcı olarak bu şekilde sorunsuz 1.25 voltaj değerlerinde kullanıyorum. Anakart veriyor bu voltajı ben herhangi bir işlem yapmıyorum. bu işlemciyi 4.2 ghz da kullanan varsa bize voltaj ayarlarını söylerlerse sevinirim.
Bu arada internetteki videolarda msaa yada AA, saç efekleri gibi kastıran ayarları genelde kapatırlar. Birde hep OC yapılmış olur işlemcilerine ve işlemciler üst seviyedir. 5ghzda kullanıyorlar genelde=) 5700xt çok iyi bir kart 1080p de istediğin fpsleri vermeyebilir. 1440p ye ayarlamanız gerekebilir. GPU kullanımına bakın msiafterburner ile. Onun yüzde 98,99 lara vurması gerekiyor tam performans aldığınızın bir göstergesidir.