Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Sistemin Sıcaklık Değerleri Nasıl Olmalı?

GPU sıcaklığı boşta yine fazla. Kasanız görünüş için önü kırmızıya boyanan ama önden doğru düzgün hava alamayan modellerden bir tanesi kanımca. Çünkü GPU sıcaklığı bile boşta yüksek.

Lakin bu testteki üst düzey bir soğutucu.

Değil. İlk iki değer stok soğutucu. Sonraki iki değer 280mm AIO. 1 saat boyunca Blender testine sokuluyor işlemci.

GPU sıcaklığı boşta yine fazla. Kasanız görünüş için önü kırmızıya boyanan ama önden doğru düzgün hava alamayan modellerden bir tanesi kanımca. Çünkü GPU sıcaklığı bile boşta yüksek.

Değil. İlk iki değer stok soğutucu. Sonraki iki değer 280mm AIO. 1 saat boyunca Blender testine sokuluyor işlemci.
İnternette ön panelini çıkaran pek çok insan gördüm ben de bunu denemeli miyim?

Adana'da yaşıyorum ve havalar yaz ayı olduğu için epey sıcak. Odada herhangi bir soğutma kullanmıyoruz. Kasa için geniş bir alan açtık ve hava akışı olduğundan eminim. Kasanın modeli Xigmatek GLARE 7A. Hava akışının daha iyi sağlanması için bir yan paneli çıkarttım.
Yan paneli çıkartmak kasa içi hava akışını bozar ve dereceleri arttırır bilginize.Kasa önündeki içeri üfleyen fan arka ve yukarlardaki egzoz fana havayı iletmesi gerek.Yan kapağı açmak eğer kasa içi hava akışınız ve soğutmanız doğruysa dereceleri yükseltir.Eğer kapağı açınca dereceler düşüyorsa bir sorun var demektir.Ben de Adanada'yım kapağı açınca dereceler 4-5 artıyor.

Yan paneli çıkartmak kasa içi hava akışını bozar ve dereceleri arttırır bilginize.Kasa önündeki içeri üfleyen fan arka ve yukarlardaki egzoz fana havayı iletmesi gerek.Yan kapağı açmak eğer kasa içi hava akışınız ve soğutmanız doğruysa dereceleri yükseltir.Eğer kapağı açınca dereceler düşüyorsa bir sorun var demektir.Ben de Adanada'yım kapağı açınca dereceler 4-5 artıyor.
Ön paneli çıkarmamı mı öneriyorsun?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı