Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Ti sistem toplama

coskun34

Hectopat
Merhaba arkadaşlar elimde Ryzen 5 3600 işlemci ve B450 Tomahawk Max Anakart mevcut bunları tamamlayacak sistem önerisi istiyorum.
Ben bunları düşündüm uyumu nasıldır. SSD başka ekleyecektim stokta olmadığı için ekleyemedim çok da o önemli değil diğer birleşenler önemli, onu hallederiz.

pc.png

Sistem güzel fakat Vatan'dan almanızı tavsiye etmem. Fiyatlar cidden çok pahalı.
R5 3600 internette 1300 TL, 250 TL cebinize kalır.
Aynı şekilde ekran kartı da 2450 TL civarında bulunuyor. 900 TL'ye B450 almak yerine X570 alınabilir.

PC için toplam bütçeniz nedir? Bütçeniz doğrultusunda daha performanslı bir sistem toplanılabilir.

Sistem güzel fakat Vatan'dan almanızı tavsiye etmem. Fiyatlar cidden çok pahalı.
Aynı şekilde ekran kartı da 2450 TL civarında bulunuyor. 900 TL'ye B450 almak yerine X570 alınabilir.

PC için toplam bütçeniz nedir? Bütçeniz doğrultusunda daha performanslı bir sistem toplanılabilir.
Arkadaş işlemci ve Anakart mevcut demiş.
Bize bütçe belirtirsen daha yardımcı olabiliriz.

2675TL'ye GTX 1660Ti mı alacaksınız cidden, biraz daha katın daha performanslı RX 5700 alın. Keşke Anakart ve İşlemciyi almadan konu açsaydın pahalı mı ucuz mu diye? RAM'leri linkteki siteden al hem daha ucuz hem de daha fazla satılan bir ürün. M2 yerine normal SSD alabilirsiniz.

Zaten bende İşlemci Anakart mevcut işlemciyi 1300 Ankartıda 745 tl almıstım.
Geri kalanları soruyorum ben 4500 bütçe
2675TL'ye GTX 1660Ti mı alacaksınız cidden, biraz daha katın daha performanslı RX 5700 alın. Keşke Anakart ve İşlemciyi almadan konu açsaydın pahalı mı ucuz mu diye? RAM'leri linkteki siteden al hem daha ucuz hem de daha fazla satılan bir ürün. M2 yerine normal SSD alabilirsiniz.

Merhaba İşlemciyi 1300 Anakartıda 745 tl aldım. bu siteden almıyacagım oylesine ordan seçtim ben uyumunu sordum sadece iyimi diye 4500 bütcem
Arkadaş işlemci ve Anakart mevcut demiş.
Bize bütçe belirtirsen daha yardımcı olabiliriz.
Bütçe Anakart İşlemci Haric 4500

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı