Ryzen 5 3600 ve RX 580 sistem nasıl?

Ve ayar olarak 1800P'de pek oynadığım söylenemez mühendislik programları da kullanacağım 4-5 yıl götürse yeterli.

Kasa: CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PSU: Fsp Hydro HD600 600W 80+ Bronze Power Supply - incehesap.com
Bunlar nasıldır PSU'nun iyi olduğunu biliyorum ama kasada Air Flow iyi olmaz diye endişeliyim.

Corsair Spec Delta RGB 650Watt tercih edin. N11'de 830TL'ye satılıyor. Ekran karti olarak bu sisteme 1660 Super veya 5600XT yakışır.

Böyle internette İtopya, İncehesap ve sinerjiden ayrı ayrı alarak 5800 TL'ye denk geliyor kasa ve PSU'da dahil geçesini istemiyorum fiyat olarak.

1.bütçem 5800 TL ve altı.
2.henüz hiçbir parçayı almadım.
3-Kasa ve PSU ise RAMPAGE RAMPART RGB MESH 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RGB FANLI USB 3.0 KASA - Vatan Bilgisayar

5800 TL bütçeli bir sistemde RX580 ekran kartı biraz düşük kalıyor. O fiyat bandında daha yüksek ekran kartlı sistem toplayabilirsin.

O kasada PSU'da Bronze sertifikası veya 80+ sertifikası var mıdır?
Ve 1660 Super'de bellek kaç GB olmalı 6 GB yeterli midir yoksa 8 GB mı alayım.

Corsair vs serisi +80 sertifikalı tabiri caizse on numara bir model. 1660 Super 6 GB VRAM'e sahip, 8 GB yok. Zaten FHD grafikte 2-6 GB VRAM arası kullanılıyor. 8 GB gereksiz.

Corsair vs serisi +80 sertifikalı tabiri caizse on numara bir model. 1660 Super 6 GB VRAM'e sahip, 8 GB yok. Zaten FHD grafikte 2-6 GB VRAM arası kullanılıyor. 8 GB gereksiz.
anladım kasayı ona kesin olarak döndürüyorum biliyordum ama çekiniyordum sadece ekran kartı için biarz daha öneriler var onları karşılaştırayım.Çok teşekkür ederim

Anladım kasayı ona kesin olarak döndürüyorum biliyordum ama çekiniyordum sadece ekran kartı için biarz daha öneriler var onları karşılaştırayım. Çok teşekkür ederim.

2000TL bütçe icin en iyisi 1660 Super daha ötesi yok ama siz bilirsiniz tabii.
anladım kasayı ona kesin olarak döndürüyorum biliyordum ama çekiniyordum sadece ekran kartı için biarz daha öneriler var onları karşılaştırayım.Çok teşekkür ederim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır sana tavsiyem o fiyatta olan hazır sistemlere yönelmen.
bakınıyorum o şekilde hazır sistemlere ama ya anakart istediğim anakart değil yada işlemciyi 3500e veya 2600e çekiyorlar ve m2 ssd koyulmamış ben ekleyince de 6100 tl lere kadar çıkıyor sistem ekran kartı 1660 superi kendim alsam daah uyguna geliyor yani
2000TL bütçe icin en iyisi 1660 Super daha ötesi yok ama siz bilirsiniz tabii.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

uygun fiyata düşürürsem sisteme direk ekliyorum o zaman 6gb bellek ileriki yıllar için yeterli mi peki yoksa bellek kapasitesi 8gb olan 1660la eş ekran kartlarına yöneleyim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı