3600 o zaman. Ufak tefek arada alınan render işlerinde bile gayet yeterli. Çok güçlü bir işlemci ve f/p oranı çok iyi.Hayır sadece 3D projeler için arada render alıyorum ve o işlemde de süre pek önemli değil zaten nadir render alıyorum.
3600 o zaman. Ufak tefek arada alınan render işlerinde bile gayet yeterli. Çok güçlü bir işlemci ve f/p oranı çok iyi.Hayır sadece 3D projeler için arada render alıyorum ve o işlemde de süre pek önemli değil zaten nadir render alıyorum.
Peki bende AMD ekran kartı var. İntel yerine AMD işlemci kullanmam bana bir avantaj sağlar mı ?Sadece oyun ve günlük işler için 3600 fazlasıyla yeterli. Render vb. işiniz varsa üstü düşünülmeli. Oyunlarda neredeyse fark yok çünkü.
Sağlamaz. AMD işlemci ile AMD ekran kartı ve Intel işlemci ile Nvidia ekran kartı kullanmak size ekstra bir avantaj sağlamayacağı gibi Intel işlemciyle AMD ekran kartı kullanmak ve AMD işlemciyle Nvidia ekran kartı kullanmak da bir dezavantaj sağlamaz.Peki bende AMD ekran kartı var. İntel yerine AMD işlemci kullanmam bana bir avantaj sağlar mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.