Ryzen 5 3600'ün stok soğutusucu yeterli mi?

Tufqn

Hectopat
Merhabalar, yeni bir sistem topluyorum ve işlemci olarak Ryzen 5 3600 seçtim. Aklimda şöyle bir soru var: İşlemci ile birlikte gelen stock sogutucu yeterli mi yoksa yaninda Gammaxx 400, Hyper 212 Evo gibi bir islemci sogutucusu aliyim mi? Sadece oyun için ve overclock yapmayi düsünmüyorum.

Merhabalar, yeni bir sistem topluyorum ve işlemci olarak Ryzen 5 3600 seçtim. Aklimda şöyle bir soru var: İşlemci ile birlikte gelen stock sogutucu yeterli mi yoksa yaninda Gammaxx 400, Hyper 212 Evo gibi bir islemci sogutucusu aliyim mi? Sadece oyun için ve overclock yapmayi düsünmüyorum.
Stok soğutucu yetersiz. Wraith stealth çok yetersiz bir soğutucu.

Düzeltme yapmamız gerek. Tek kelime ile kestirip atmışsınız. R5 3600 işlemcisinin stok soğutucusu OC yapılmayacaksa yeterlidir. OC işlemi yapıldığı taktirde fazla ısınmadan dolayı frekans düşüklüğü yaşanabilir.
Arkadaş OC için yeterli midir mi demiş? Yoksa ben mi yanlış gördüm?

CPB kapalı şekilde kullanıyorum gayet yeterli fakat ben sana soğutucu almanı öneriyorum Turbo frekanslarında çoğu oyunda sıkıntı yaşarsın ısınır yani en iyisi temiz bir işlemci soğutucu alıp işlemcinin tüm performansını kullanmak daha mantıklı bütçen varsa al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı