emre0987
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, Ryzen 5 5600X işlemcim üstüne Arctic Esport Duo 34 soğutucu kullanıyorum. Ekran kartım 3060 Ti. İşlemciyi CBP açık PBO kapalı kullanıyorum. Ek olarak kasamın önünde 3 tane, arkasında ise egzoz olarak 1 tane Arctic Bionix P120 fan var, hepsi 70 derece üstünde %100'de çalışıyor. BIOS'tan fan ayarları vb. her şey yapılı. Kasanın önü arkası boş, hava akışında bir problem yok. Termal macun düzgün sürülü.
Yük testi yapmadım fakat CoD Warzone'da 78-80 dereceleri görüyorum. CBP açık kullanmaya devam edersem bu sıcaklıklar artık bu işlemci ve bu hava soğutmaya göre normal gibi. Sizce manuel OC yapılarak daha iyi bir verim ve daha düşük sıcaklıklar alınabilir mi? Artıları eksileri neler olur paylaşırsanız ve yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Yük testi yapmadım fakat CoD Warzone'da 78-80 dereceleri görüyorum. CBP açık kullanmaya devam edersem bu sıcaklıklar artık bu işlemci ve bu hava soğutmaya göre normal gibi. Sizce manuel OC yapılarak daha iyi bir verim ve daha düşük sıcaklıklar alınabilir mi? Artıları eksileri neler olur paylaşırsanız ve yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.