Çözüldü Ryzen 5 7500F ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Reaf

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 4070
Anakart
ASUS PRIME B650 M-R
İşlemci
Ryzen 5 7500f
Arkadaşlar selamlar, bugün hazır sistemim elime ulaştı. Ancak sıvı soğutma kullanmama rağmen işlemcim anormal derecede ısınıyor. PUBG'de +80 seviyelerine geliyor. Boşta ise 50 seviyelerinde dolanıyor. Sıvı soğutma (Thermalright Aqua Elite 240 ARGB v3) çözüm için öneriniz varsa açığım.

Çözüm
Soruma cevap alamadım ben kaç GHz olarak çalışıyor oyun içinde soğutma kısmına daha gelmedim.

Soruma cevap alamadım ben kaç GHz olarak çalışıyor oyun içinde soğutma kısmına daha gelmedim.
Sorunum çözüldü, montaj ekibi pompanın jelatinini çıkartmayı unutmuş. Macun da çöp oldu 🥲

Sıvı soğutmanın stickerını sökmeyi unutmuş olabilirler, pompayı çıkarıp bir kontrol edin.
Tekrar kontrol ettiğimde bunu gördüm teşekkür ederim. Macundan jelatin belli olmuyordu kazıdıktan sonra gördüm.

Sorunum çözüldü, montaj ekibi pompanın jelatinini çıkartmayı unutmuş. Macun da çöp oldu 🥲

Sıvı soğutmanın stickerını sökmeyi unutmuş olabilirler, pompayı çıkarıp bir kontrol edin.
Tekrar kontrol ettiğimde bunu gördüm teşekkür ederim. Macundan jelatin belli olmuyordu kazıdıktan sonra gördüm.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı